Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA]Pety - Jak je odróżnić
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam.
Krótko, zwięźle i na temat. Każdy kto ma peta nazwał go w jakiś własny sposób - to jest piękne. Ale chciałbym zaproponować drobny zabieg kosmetyczny, który by to jeszcze bardziej urozmaicił. Pigment dla Petów, lub jakiś inny sposób w który moglibyśmy pomalować swojego peta. Np. Wszystkie motyle są niebieskie... No nie są brzydkie, ale sądzę, że równie jak malowanie przedmiotów - przyjęłoby się malowanie petów. Każdy mógłby w swój własny sposób pomalować sobie Peta, a dzięki temu bardziej dopasować Peta to swojego stylu. Oczywiście za odpowiednią ceną w platynie. Wprowadzony zostałby nowy przedmiot na rynek, Taern stałby się barwniejszy i byłby jeszcze jeden przedmiot na który można byłoby wydawać platynę. _________________ Gildia to rodzina, którą wybieramy sobie sami. Brakon s2 lvl 100 Ostatnio edytowany przez Brakon, 31 Lip 2013, o 00:38, edytowano w sumie 1 raz |
|
29 Lip 2013, o 14:11 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
ja już dawno pisałam że różowy ogar to moje wielkie marzenie... co może być niezłym argumentem przeciwko temu pomysłowi;p
|
|
29 Lip 2013, o 14:21 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Fajny by był, Pomarańczowy motyl z niebieskimi zdobieniami ;3
Pomysł mi się podoba, było by bardziej "tęńczowo" w grze ^^ _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
29 Lip 2013, o 14:24 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Takie pomysły się pojawiały i nie przechodziły.
I tak rządziłby różowy Tłuk :p |
|
29 Lip 2013, o 15:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ciekawy pomysł, możnaby też dodać kreację peta np ustawiało by się motylkowi wzorky na skrzydłach oraz wielkość maczugi u tłuka.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
29 Lip 2013, o 15:44 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Marzy mi się czerwony nietoperz. Jestem na tak
|
|
29 Lip 2013, o 15:59 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 21:30 Posty: 16 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 49 razy Nick w grze: ForeverPunk |
ironka napisał(a): ja już dawno pisałam że różowy ogar to moje wielkie marzenie... co może być niezłym argumentem przeciwko temu pomysłowi;p Jeśli różowy ogar stanowi problem, można wprowadzić paletę 'naturalnych kolorów' dla każdego ze zwierzaków, np. dla Ogara maść: -Kara; -Kasztanowa; -Gniada; -Siwa; -Bułana; -Tarantowata; -Dereszowata. Takie maści występują u koni, ale myślę, ze sprawdzą się również u Ogarów. Zminimalizowało by to populację "zwierzaków-pokemonów", bo kolory są jak najbardziej naturalne. _________________ Nie wkurzaj mnie, kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało ;) VD-64lvl s4 [off] DR-40lvl s4 [off] |
|
29 Lip 2013, o 16:00 |
|
|
Uczeń Simona
|
Tak tak tak 3 razy tak ! EXTRA POMYSL
|
|
29 Lip 2013, o 17:35 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Mój rycerz będzie mieć czarnego ogara w białym kolorze!
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
29 Lip 2013, o 19:34 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
a ja sb zrobie różową pantere XD
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
29 Lip 2013, o 19:45 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 158 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |