Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Gorzałka u Kimerula
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witajcie! To kolejny temat w ostatnich godzinach. Jakiś czas temu pisałem propozycję odnośnie maga,ale teraz pomyślałem,by może dodać też u niego gorzałę? Lootała by z expem i złotem,także z mięchem,mapką i duszą(jak mięcho). Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
15 Sie 2013, o 20:38 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Dobry bajer, gdzieś to już pisałem, ale ani widu ani słychu.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
15 Sie 2013, o 21:34 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Sie 2013, o 23:08 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sweet |
Lepiej nie dodawać nowych itemów za zlecenie u maga bo będzie mniejsza szansa na inne np. na dusze vorlinga
|
|
16 Sie 2013, o 12:59 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Sweeet napisał(a): Lepiej nie dodawać nowych itemów za zlecenie u maga bo będzie mniejsza szansa na inne np. na dusze vorlinga Pisałem już o tym inny temat,dusza ma być i tak niby zniesiona,tylko gorzałki jako itemka na bossa nie ma w liście u maga,więc czemu nie? _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
16 Sie 2013, o 13:05 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Stachubrach napisał(a): Sweeet napisał(a): Lepiej nie dodawać nowych itemów za zlecenie u maga bo będzie mniejsza szansa na inne np. na dusze vorlinga Pisałem już o tym inny temat,dusza ma być i tak niby zniesiona,tylko gorzałki jako itemka na bossa nie ma w liście u maga,więc czemu nie? a po co gorzalka mag to raczej forma zarobku a za dusze mozna uciagnąc 4kk a nw czy za gorzalke sie da ;? _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
16 Sie 2013, o 13:06 |
|
|
|
Zakrzew napisał(a): a po co gorzalka mag to raczej forma zarobku a za dusze mozna uciagnąc 4kk a nw czy za gorzalke sie da ;? Nie koniecznie tylko forma zarobku. Jeśli jeszcze nie zauważyłeś to dużo osób 100+ szuka maga właśnie po to, by mieć darmowe wejście na Szatana, lub na Lodowego. Mniejsi lvl'owo gracze raczej taką Duszę Vorlinga sprzedają - nie wyobrażasz sobie chyba, że np. lvl 70 pójdzie na Szatana Gorzała byłaby jednym ze sposobów darmowego wejścia na Bossa. Oczywiście znów mam na myśli wyższe lvle; mniejsze z pewnością Gorzałę mogłyby sprzedać. Aczkolwiek pomysł wydaje mi sie dobry, w końcu dlaczego możemy wejść darmowo na Lodowego, Szatana, Ducha Zamku a na New już nie |
|
16 Sie 2013, o 13:28 |
|
|
Uczeń Simona
|
W sumie czemu nie. Ale czy tego w końcu nie będzie za dużo ? Mag i tak daje naprawde sporo rzeczy.
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
|
16 Sie 2013, o 16:37 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Sie 2013, o 23:08 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sweet |
Gorzała jest warta około 25k zamiast tego proponuje dodać kamień na szatana
|
|
16 Sie 2013, o 17:08 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@up
I po raz kolejny nawiążę do mojego starego tematu... viewtopic.php?f=121&t=30168 Tam wszystko jest już opisane z tego,co podajesz. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
16 Sie 2013, o 17:23 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zgadzam się, przy szczęściu, byłabyto kolejna forma zarobku dla mid-leveli.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
16 Sie 2013, o 17:52 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 175 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |