Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Moderatorzy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Pewnie było o tym wspominanemilion razy ale z racji takiej ze nic sie nie zmienia ... proponuje
.. Na forum w dziale socjalnym czy gdzies tam zrobic temat a aktualna lista moderatorów ... Np. Alt - s mod - S3 Np. rzuff - mod - S2 (to przykład, ale wielu osobom się miesza, więc zdementuje - rzuff nie jest modem na żadnym polskim serwerze. rzuff) Np. Madame - GM - S3 I tak dalej z podziałem osobno gm, osobno sm, i modzi wraz z nickami postaci jakie oni posiadaja w grze.. Ułatwi to kontakt bo nieraz niema gm tto zadna nowość albo pojawiaja sie sporadycznie, a na sm i m nie ma zadnej komendy to tez nie wszyscy wiedza do kogo pisac bo nie maja pojecia kto ma moda. Nieraz tez modzi zwyczajnie graja na innej postaci i maja modowanie w głebi i pojawiaja sie tylko na czas wypłaty platyny potem spowrotem znikaja na inne konta.. Dlatego wskazałem ujawnienie tych kont aby była mozliwosc szybkiego załatwiania spraw. PS. jeśli jakiś mod sie sprzeciwia wydaniu nicków w grze to powinien nie zasiadac za sterami, bo w chwili gdy was potrzeba to was nie ma bo gracie sobie w najlepsze na innej postaci .. |
14 Wrz 2013, o 01:55 |
|
Uczeń Simona
|
Ręki nie daje ale mod jest chyba na konto bo wiele razy widziałem małe lvl z modem. Więc już tak nie najeżdżaj na ekipę bez powodu.
|
14 Wrz 2013, o 08:58 |
|
Zabójca Tilsai
|
Nie wiem czy wiesz ale praca moda/smoda jest nadzorowana przez gmów/adminów - za nicnierobienie platyny się nie dostaje
Po co ci taka lista, chyba łatwiej jest napisać na czacie "mod proszony na priv" niż przeszukiwać po kolei cały wykaz ekipy _________________ We are all the same, players in the game. |
14 Wrz 2013, o 10:01 |
|
Uczeń Heremona
|
a akurat na s3 tylko jeden z modów siedzi czasem na postaci bez moda, więc kolejny raz pokazujesz, jak wspaniale się na wszystkim znasz.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
14 Wrz 2013, o 10:06 |
|
Współpracownik Gnarla
|
jak sie bronicie kopytkami przed ta lista... ojej... jestescie modami to nimi badzcie, raz dwa liste taka zrobic szybciutko a nie jeczycie...
Alt i tu sie mylisz... ironka gra na innej postaci bez moda, tahanat do niedawna tez, nie wiem mozliwe ze i inni dlatego prosze o podanie wszystkiego... Jestescie modami , trzepiecei plate to sie nie wykrecajcie od roboty uciekajac na nieznane nikomu konto |
14 Wrz 2013, o 12:03 |
|
Uczeń Heremona
|
viewtopic.php?f=121&t=31153
tu masz kwestię modów online również wspomnianą, a tak jak koperek napisał, możesz napisać na czacie 'proszę moda na priv' i jeżeli ktoś z modów/gm zasiada inne konto lub ma passy do wielu innych to nie myśl, że wszystkie będą wypisane _________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
14 Wrz 2013, o 12:20 |
|
Współpracownik Gnarla
|
akurat moze byc tak ze kogoś nie ma albo nie widzi albo nie wiem wiele moze byc przyczyn...
dalatego lista powinna byc o składzie ekipy... |
14 Wrz 2013, o 12:24 |
|
|
Alt napisał(a): http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=31153 tu masz kwestię modów online również wspomnianą, a tak jak koperek napisał, możesz napisać na czacie 'proszę moda na priv' i jeżeli ktoś z modów/gm zasiada inne konto lub ma passy do wielu innych to nie myśl, że wszystkie będą wypisane Alt przecież nie można zasiadać cudzych kont:PPPPPPPPPPP |
14 Wrz 2013, o 16:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Chyba jednak można.
_________________ Gałwuniak - Ryc 50 / s5 / main Gałwuniarz - Łuk 24 / s5 / alt Po wydropieniu rara -> http://z0r.de/4929 |
14 Wrz 2013, o 16:25 |
|
|
Polejmleko napisał(a): Chyba jednak można. A mi powiedziano że nie;P to można czy nie można? |
14 Wrz 2013, o 16:33 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 423 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |