Strona 1 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja zmiany wyglądu peta przy awansie
Propozycja zmiany wyglądu peta przy awansie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witom!!!
Mam taki pomysł : pet przy awansie np co 10lvl zmienialby minimalne wygląd np. ogar byłby coraz bardzie umięśniony lub motyl był coraz bardziej kolorowy lub miał wieksze skrzydla . Chodzi mi o zmiany takie nie wielkie ale zeby cieszyły oko awansem peta. Lub coś w tym rodzaju. Co o tym sadzicie? cyryll _________________ FIRE FOREVER !!! Ostatnio edytowany przez cyryll, 11 Lut 2014, o 17:26, edytowano w sumie 1 raz |
|
3 Lut 2014, o 16:11 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ja jestem jak najbardziej 'za', pomysł świetny, ponieważ byłaby jeszcze większa motywacja do tego by peta expic. Każdy byłby ciekaw jak zmieni się outfit jego peta za kolejne 10 lvli. Dla graczy byłaby to kolejna rozrywka w której oprócz tego że mogliby poprawić statystyki swojego peta to również mogliby go podrasować wizualnie. Pozdrawiam. A co reszta o tym myśli ?
|
|
3 Lut 2014, o 16:27 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł fajny, zmiany wizualne zniwelowałyby monotonię.
|
|
3 Lut 2014, o 16:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Mar 2012, o 16:18 Posty: 91 Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Czaha |
Pomysł mi się podoba jednakże wymagałoby to dużego wkładu grafików, bo do jednego peta musiałoby być około 6-7 grafik
|
|
3 Lut 2014, o 16:53 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Pomysł mi się podoba. Wygląd peta jak dla mnie jest ważny, więc takie coś byłoby świetne.
_________________ Powoli rosnący VD \o/ |
|
3 Lut 2014, o 17:30 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dla mnie jest to bez sensu, nie potrzebna dowalana praca grafikom, skoro robią 3D niech robią. A po tym jaki pet ma lvl świadczy ilość hp.
Pozdrawiam. _________________ Lvl:132 Na |
|
3 Lut 2014, o 17:32 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mi się podoba zamiast animować snieg niech zrobią to petom:P
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
3 Lut 2014, o 18:25 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Cii bo jeszcze przedłużą się prace nad UPem.dla petów. A serio to dobry pomysł, czasochłonny ale dobry
Jestem za. _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
|
3 Lut 2014, o 18:31 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moim zdaniem pomysł nie jest dobry, a świetny! Gdzieś jakiś admin/inżynier napisał, że graficy są do przodu (przed q, testami, balansami). Skoro graficy/grafik mają chwilę wolnego można zrobić dla każdego peta po dodatkowe 3 pixelowe oblicza. Więcej nie ma sensu, bo kto nietoperzowi zrobi 10 nowych grafik.
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
3 Lut 2014, o 18:40 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Popieram rękami i nogami. Taki pomysł to świetna rzecz, ale nie ma po co dowalać zbyt dużo pracy grafikom, więc te 3 grafiki na peta byłyby ok. 1 po wbiciu 5 lvl, druga po wbiciu 10, a 3 po wbiciu 30. (te pierwsze tak nisko, żeby było widać że coś się z petem dzieje, bo niektórzy nie wbili petom więcej niż 5+)
_________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas |
|
3 Lut 2014, o 19:15 |
|
|
Strona 1 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |