Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Teleport
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Czytając narzekania graczy związanymi z powolnym poruszaniem po mapie wpadłem na pomysł z teleportem. Byłby on w każdym ważniejszym miejscu np Trentis, Aliair, wioska rybacka itd. Można by było korzystać z niego za pomocą karnetu, który byśmy kupowali za platyne lub byłby z pakietem premium, jednorazowe skorzystanie kosztowało by 1 platyny a karnet tygodniowy 50 platyny. Proszę o opinie.
_________________ S1 Hhuhh lvl21 Łucznik Moim mistrzem jest ten który zna te sprawy. |
|
26 Sie 2014, o 00:32 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lip 2014, o 23:45 Posty: 5 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Czihirox |
Od tego jest gildia i teleport gildyjny
|
|
26 Sie 2014, o 01:19 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Hhuhh napisał(a): Trentis, Aliair, wioska rybacka Teleport na 2 poziomie tam sięga (na pierwszym nie ma nic w Alaril) Do tego są przewodnicy za imperiały. Jeśli ktoś nie ma gildii to ma pod górkę, ale skoro Taern to gra drużynowa, to niech się nie dziwi. |
|
26 Sie 2014, o 08:56 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgodze się z przedmówcą.
A jak chcesz się tepnąc do Trentis To Scroll albo wieża teleportacji Na działce Gildii _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
26 Sie 2014, o 08:57 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Właśnie. Wszyscy przedmówcy wymienili jakie masz dostępne środki transportu. Jak jakiś mały lvl chce szybko podejść do wioski rybackiej to musi niestety na piechotkę lecieć.
Pozdro. |
|
26 Sie 2014, o 09:04 |
|
|
|
RycerzKróla napisał(a): ... Jak jakiś mały lvl chce szybko podejść do wioski rybackiej to musi niestety na piechotkę lecieć. Pozwól, że zacytuję : Heavenmaker napisał(a): ...ta ekipa ma większe aspiracje jeśli chodzi o swój produkt niż bezmyślne klikanie myszką i wynajdywanie co by tu jeszcze ułatwić.. |
|
26 Sie 2014, o 09:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Chyba widzę mało wiedzy o grze , istnieje ''Przewoźnik'' przewiezie cię w ważniejsze miejsca więc nie ma co płakać...
_________________ Postacie: Voodoo 55lvl (rośnie) Barba 26lvl (turkowiec) Druid 60lvl |
|
26 Sie 2014, o 09:45 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dzięki za krytykę ,w mniejszym stopniu się spodziewałem tego ale chodziło mi o to aby zmienić tych wszystkich przewoźników i scrolle na jeden teleport.
Ps. A jak ktoś nie ma gildii na wyższym lvlu widziałem nawet do 60lvlu bez gildii. _________________ S1 Hhuhh lvl21 Łucznik Moim mistrzem jest ten który zna te sprawy. |
|
26 Sie 2014, o 11:23 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Hhuhh napisał(a): Ps. A jak ktoś nie ma gildii na wyższym lvlu widziałem nawet do 60lvlu bez gildii. Pewnie, że są. Są nawet i na 80 lvl. Sam takich wywalałem - najczęsciej to darmozjady,którzy liczą na darmowy posiłek dla peta, zwoje z TP i tak dalej. Gracze mid lvl którzy sa bez gildii bo tak chcą - to zaledwie promil tych wszystkich bezgildiowców. Przewoźnik jest właśnie dla graczy bez gildii |
|
26 Sie 2014, o 11:31 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Chcesz zamienić przewodnika za teleport? Totalnie bez sensu... Jak jest przewodnik to po co zamieniać? Niech zostanie tak jak jest.
|
|
27 Sie 2014, o 18:35 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 137 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |