Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
A moze by tak zmienic troszke ataki grupowe w pvp?
A moze by tak zmienic troszke ataki grupowe w pvp?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
jak w tytule taki maly pomysl mi wpadl do glowy, jak wiadomo obecnie kto kliknie 1 ten 1 atakuje w uzywanej strefie, wiele osob strasznie krzyczy na straszne % CZYTAJ CALY TEMAT przy meteorytach gdzie doslownie krew czlowieka zalewa wiec proponuje cos takiegoz
oto i przyklad: -walcza w pvp 2 mosie -obaj daja inke i 4 metki (obecnie kto 1 kliknie tego leca 4 ataki) -mosiek A klika pierwszy i puszcza 1 meteo -mosiek B klika jako drugi i po pierwszym metku mosia A wysyla swoj 1 meteo -mosiek A wysyla swojego drugiego meteo -mosiek B wysyla swoj drugi meteo i np. zabija goscia z naprzeciwka ot cala technologia dzialalo by to jedynie w pvp i na wszyskie umki masowe tj. met, zacmienie, deszcz strzal itp. jedynie leczenie druida mnie zastanawia ale tez moglo by byc na tej zasadzie ankieta oczywiscie _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów Ostatnio edytowany przez galajus 16 Gru 2014, o 19:55, edytowano w sumie 2 razy |
|
16 Gru 2014, o 19:37 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ciekawa opcja, jednak myślę, że gracze są zbyt przywykli do obecnej tej mechaniki by wprowadzać jakiekolwiek zmiany.
|
|
16 Gru 2014, o 19:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moim zdaniem strasznie słabe w 1(3 ale wykluczam vd bo tu bez znaczenia czy zmiennie czy nie to zaćmienie a łuka hmm nie wiem czemu ale wykluczyłem ze względu na częstość używania) profce wprowadzić zmienność taką uważasz że w innych wypadkach jest uczciwiej że barb 5 krytycznych daje albo coś takiego ? nie według mnie bez sensu.
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem" J love Peace |
|
16 Gru 2014, o 20:22 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
atak juz Twojego przykladowego barby idzie 1 osobe i nie omija ochronki dlatego czepilem sie tylko grupowych
co do zacmy to w zasadzie racja _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
16 Gru 2014, o 20:25 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam,
Umiejętność szybkiego dostosowania taktyki do sytuacji jest elementem pvp- kto pierwszy ten ma lepiej- to ma tak działać jak sądzę i zmienianie tego na taką "wymianę ognia" jest ..... zła? dziwna? Pozdrawiam. |
|
16 Gru 2014, o 20:33 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dwa, że nie oszukujmy się ale w pvp każdy wie /90% żeby nie pominąć wariatów/ w kogo owa metka pójdzie więc i tak się zdefi
|
|
16 Gru 2014, o 20:50 |
|
|
Uczeń Simona
|
hmm w sumie................
Jako że biegam z jedna taktą ustawioną inka 4x metek 002 def. Proponowana zmiana trochę by namieszała czy na +/- ciężko powiedzieć. W walkach 1v1 tak wymiana ciosów spowodowała by wg mnie fajne urozmaicenie. Taktyka zyskała by kilka punktów w rozgrywce. Inna sprawa że po d....e w takim rozwiązaniu dostali by wszystkie klasy magiczne- przestały by istnieć w pojedynkach 1v1 Walki grupowe chyba zbyt uzależnione są od farta a szczególnie metek który potrafi 3/4 trafić na 15-30% innym razem przez 3 rundy nie trafi żaden ogólnie to chyba - |
|
17 Gru 2014, o 09:30 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Trzeba by było system walk w ogóle zmienić, ze np. Wczesniej wspominany brb atakował by raz na zmianę ze swoim przeciwnikiem. Dla mnie bez sensu =)
_________________ dr 120 |
|
17 Gru 2014, o 16:47 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Lehmar napisał(a): Trzeba by było system walk w ogóle zmienić, ze np. Wczesniej wspominany brb atakował by raz na zmianę ze swoim przeciwnikiem. Dla mnie bez sensu =) A od kiedy brb ma jakiś atak grupowy? |
|
17 Gru 2014, o 17:18 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Chodzi mi o to, że to trochę niesprawiedliwe żeby tylko ataki grupowe były w takim systemie =) A wprowadzanie tego tylko w przypadku ataków grupowych (czyli głównie MO) jest pozbawione sensu.
_________________ dr 120 |
|
18 Gru 2014, o 16:44 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |