A w czym masz problem? System pvp został stworzony i wprowadzony do gry po to by Ci pokazać, że w życiu nie ma lekko i są osoby, które z ogromną radochą sprowadzą Cię brutalnie na ziemię. Zlecenie na kase/zbieranie nasionek to również forma zarobku a dzięki pvp może być skutecznie utrudniona. Na czerwonym polu jeszcze pół biedy - mamy luksus w postaci ochronki natomiast czarne pole to już wyższa szkoła jazdy. Wchodząc na nie przygotuj się na serie nierównych walk.
Nie biegaj na małże w "godzinach szczytu" a podczas łowienia i pieczenia ich kieruj się najlepiej do najdalej położonego stanowiska - nie każdemu oraczowi chce sie latać po całej mapie żeby sprawdzać czy jakiś lolek aby się tam nie zaplątał.
@ProfesyjnaProfa
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Na żółtym bić się można jeżeli:
- gracz ma tasak/RS/BS
- pomiędzy gildiami atakującego i broniącego się jest wojna
Sugerowanie, że na żółtym nie ma pvp jest błędem merytorycznym.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
@Jokur
Wybacz, że dopiero teraz się przyczepiam ale wcześniej odpowiadałam za pośrednictwem Taptalka
Malutka rada i jednocześnie prośba na przyszłość: Jeżeli już przeprowadzasz ankietę i oczekujesz od potencjalnego respondenta odpowiedzi na zadane pytanie to postaraj się uściślić o co Ci chodzi. Ja po przeczytaniu "Czy tak powinno być?" nie wiem czy chodzi Ci o:
- opisany przypadek tzn. czy normalnym jest by gracz z większym levelem lał tego mniejszego (wtedy odpowiedziałabym "tak")
- propozycję, by gracz z większym levelem nie mógł lać tego mniejszego (wtedy odpowiedziałabym "nie")