![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowy czar - z wykonanie questa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Ciekawa opcja, sami byśmy decydowali o naszych um. Pozwoliło by to na tworzenie różnych strategi prowadzenia postaci.
![]() |
16 Wrz 2011, o 09:36 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Pomysł nawet ciekawy ale zastanawiam się czy nie wybuchnął by chaos,każdy mugł by łatwiej solowac bossy, łatwiej by sie wbijało lvle i mozna by było nie nadążac za przesyłaniem platyny za osiągnięcia ( 15 lvl, 20 lvl... )
Ogulnie jestem na tak ![]() Pozdrawiam _________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
16 Wrz 2011, o 11:55 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Nie rozumiem dlaczego miałoby się szybko tak nabijać lvl to dodatkowa umiejętność co dawałaby jakiś bonus.
Np VD miałby coś co by zabierało PA , ale tylko tak aby nie zakłócić porządku tylko druid mógłby leczyć. Sam jestem Voodoo i nie chciałbym aby ktoś miał np Ssanie manny , tak samo trochę mnie to irytuje że łucznik ma szpile. |
16 Wrz 2011, o 21:49 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 10 Sie 2011, o 11:14 Posty: 77 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy ![]() |
Nauka czarów, bardzo dobry pomysł , Może by można zrobić że Kupywało by sie u "Nauczyciela" jakis Manual , Który na początek daje 20% Tego "czaru" i gdy go używamy procent rośnie 20%-21 22 itp Wtedy to by dopiero bylo ludzi Online
![]() |
18 Wrz 2011, o 18:07 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 22:31 Posty: 290 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Silwer Serwer: Tolnor ![]() |
Pomysł dobry.Jak by to było to w pvp nie do końca wiadomo czym nas zaskoczy przeciwnik.
Dodatkowo mogłyby taką umiejętność posiadać bossy ale oczywiście losowo zmienną.Za każdym razem kiedy idziemy na bossa to nie wiemy jaką umiejętnością dysponuje w danym momencie.Nie wiem tylko czy jest to technicznie możliwe do zrobienia. _________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
18 Wrz 2011, o 18:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |