![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja na nowego bossa.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
hmm ale płetwy i brosze to gdzie by sie zostawiało. ja mam pomysł a jak by te brosze i płetwy dał temu gościowi co przy samym wejściu na mapke z wejsciem na zamek i on dawał klucz
napisałem ot tak bo mi to ze pletwy i brosze znikają mam nadzieje ze sie przyda |
21 Lis 2011, o 17:11 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
jasieqq dlaczego ty wszystko tak krytykujesz? ^^
Trochę dziwnie rary rozważone, obok włóczni nieśmiertelności topór drwala _________________ dr 120 |
21 Lis 2011, o 18:30 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
Nigdy bym nieoddał płetwy błetowej razy 5 tak samo z broszami
![]() ![]() ![]() ![]() _________________ _______ |
22 Lis 2011, o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
lekka przedasa, ataki ma ze wszystkich postaci, do tego zamiana w sopel, na ktory jest potrzebna aura zimna- wiec niebylo by sposobu sie obronic i resow niewiadomo jakie miec czy na uroki czy na ogien czy na lod czy co ?
pozatm wyczarowywanie 3 gackow to przesada co runde moze sobie gacki przywolywac czego by konca nie bylo, a skoro w klapie ma byc boss to raczej dla nizszych lvl, bo kolo ruin mamy krzyzaka na 20 lvl wiec kostek powinien byc na 29-30 lvl max bo to instancja dla nizszych lvl jest, i dla nizszych lvl tam mobki sa. rary lipne nieprzemyslane do konca staty, ale mozna to jeszcze dopracowac. |
22 Lis 2011, o 14:11 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 25 Kwi 2011, o 15:08 Posty: 25 Miejscowość: Katowice Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
up# czytaj poprzednie wypowiedzi autora pomysłu -,- napisał że tylko 3 w którymś momencie walki i nie więcej, nie mniej
topic# pomysł mi się podoba i to bardzo ale te staty z rarów są ciut nie ten teges ale to takie do doszlifowania ![]() _________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
23 Lis 2011, o 19:04 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 11 Paź 2011, o 17:58 Posty: 46 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Dlamnie spoko luzik
![]() |
24 Lis 2011, o 19:34 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
taern jest git napisał(a): Dlamnie spoko luzik ![]() Prosze Cię , uzasadnij swoją wypowiedź bo mnie takie posty powoli wkurzaja . @topic staty z rarów troche nie przemyslane i te ataki ![]() Wystarczyłoby ataki sheeda , barby + rycka . Wiadomo że wtedy dawać obrone w zwarciu ![]() Po dopracowaniu może byc ok |
24 Lis 2011, o 20:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |