Strona 2 z 10 |
[ 91 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy " Krytyczny "
Nowy " Krytyczny "
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
co raz większa loteria nic nie da się zaplanować ani przewidzieć :/
najbardziej mnie rozwaliło to że np. vd na 35lvl może mieć hity po 1300+ :/a jeszcze wczoraj tylko mo i barb na wysokim lvl mogli mieć takie wyniki Ostatnio edytowany przez LhpTHC, 6 Sty 2012, o 16:13, edytowano w sumie 1 raz |
6 Sty 2012, o 16:08 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Normalnie zgroza. Mob ma 3% na trafienie krytyczne, i nagle okazuje się że żadną walkę nie możecie wygrać. Czy tylko mi to wydaje się dziwne? Krytyka może macie co kilka czy kilkanaście walk... i nagle przerażenie. Krytyki co cios i padacie na szczurach.
Niech ktoś opracuje postulat, bo tutaj tylko zbiór narzekań. Tylko czekać na kłódkę. Ostatnio edytowany przez Kyth Moire, 6 Sty 2012, o 16:22, edytowano w sumie 1 raz |
6 Sty 2012, o 16:13 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 21:12 Posty: 20 Miejscowość: Kamenak Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Ja dziś sheedem 17 lvl normalnie siekam po 120-150 w łysych aż tu nagle 622.
Pomysł z krytykem daje 6/10 |
6 Sty 2012, o 16:15 |
|
Uczeń Heremona
|
Ludzie to jest TYLKO 3 % ja w ciągu jakichś 2h miałem tylko 1 cios krytyczny.
_________________ |
6 Sty 2012, o 16:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A jak ichi dostanie krytyka to ile uderzy 1k-500 ??
|
6 Sty 2012, o 16:19 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zmniejszyć szanse krytka mobom i żeby nie mieli modyfikatora x3 :p To było by chyba najlepsze rozwiązanie. Ewentualnie propozycja powyżej może dotyczyć tylko tych słabszych mobów. Tak już od upadłych, bandytów powinno być normalnie.
_________________ dr 120 |
6 Sty 2012, o 16:19 |
|
Uczeń Simona
|
dla jednego 3% to raz w tygodniu dla drugiego co 2 walka
znająć moje szczęście w tej grze nigdy nikogo nie trafie z krytyka a sam dostałem już bardzo dużo razy a grałem może 1h do tej pory |
6 Sty 2012, o 16:21 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Na dz nie wiem ile jest grup 25? w tym moby zadały nam a raczej mi mg krytyczne tylko 2 razy podczas gdy my podczas całego dz zadaliśmy 16 uderzeń krytycznych. Tak, że jak widać różnica jest spora. Jak dla mnie to nie jest źle. Chociaż szansa dla gracza mogła by wynieść ok 1% bo 3% to za dużo. A wy tu opisujecie sytuacje jak by co chwila leciał krytyk.
|
6 Sty 2012, o 16:23 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
okej dobra skoro tak to dobrze niech zostanie ale ma byc cos takiego ze racz ma wtrawiac np 1 raz np 1 runde bo to jest troszeczke nie fer ze np zed trafia 500 razy a ja wcale
|
6 Sty 2012, o 16:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie przesadzajmy...mi osobiscie idea "Krytyka" sie nie podobała to sie przyzwyczaje pewnie.Ale mnie boli co innego Jak taka modliszka ma mi sprzedać plujką po 1,6k albo 2,4k to porazka.Moze by tak silnym bosom zmienić modyfikator na + 0,5 dmg z krytyka i +1,5dmg bo powyższe liczby jakie mogą osiągnąc potwory na najpotężniejszych bossach wydają sie bezsenswone.
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
6 Sty 2012, o 16:28 |
|
Strona 2 z 10 |
[ 91 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |