![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kasowanie zlecenia podczas utraty połączenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:30 Posty: 269 Miejscowość: Hollywood Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 104 razy Serwer: HardCore ![]() |
A ja zadam pytanie: Jaki jest sens w ogóle takiego "kasowania zlecenia"?
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
17 Sty 2012, o 13:59 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Oczywiście że za... Ktoś chciał troszkę zarobić i expa dostać a tu buch"Utraciłeś połączenie z internetem". I czekać 60min
![]() ![]() ![]() _________________ BosMan519 Somnus(s3)- Druid (off) Vixona(s3)- VooDoo (on) Na kolana padam tylko przed Bogiem więc nie licz że klęknę na glebę przy tobie... |
17 Sty 2012, o 14:38 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
SoadMaster a tobie się to nie trafiło ani razu?? I nie byłeś wkurzony xD ??
![]() _________________ BosMan519 Somnus(s3)- Druid (off) Vixona(s3)- VooDoo (on) Na kolana padam tylko przed Bogiem więc nie licz że klęknę na glebę przy tobie... |
17 Sty 2012, o 14:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Wrz 2011, o 15:18 Posty: 92 Podziękowano: 80 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: LecimyTutaj ![]() |
Bosman edytuj posty:)
|
17 Sty 2012, o 19:29 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Paź 2011, o 13:42 Posty: 30 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: LoQu Serwer: HardCore ![]() |
Pomysł godny uwagi. Ja takze jestem za.
_________________ 14:30 Epik Allenor został zdobyty! 21.01.2018 |
18 Sty 2012, o 00:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:30 Posty: 269 Miejscowość: Hollywood Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 104 razy Serwer: HardCore ![]() |
No właśnie zdarzyło i to nie raz. Chodzi mi o to po co to się resetuje? Jaki jest w tym cel?
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
18 Sty 2012, o 01:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |