Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest od 90 lvl
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Wszystko ładnie pięknie ale ... czemu ten quest miał by być możliwy do wykonania tylko przez graczy premium ??
Hesteks napisał(a): Materia będzie podzielona na 4 części. Questu nie mozna wykonac samemu, kazdy czlonek grupy dostanie po jednej czesci materii ktora bedzie wazyc 900. Już nie wspominając o przetopieniu 200 platyny , to warunek przeniesienia przedmiotu ważącego 900 powoduje konieczność posiadania Premium III, a do tego trzeba będzie coś zostawić z własnego eq bo komplet dla postaci fizycznych waży więcej niż 100. (np. komplet RARów dla Sheeda na 70Lv waży 121 ) Taern z założenia miał być grą gdzie Posiadanie platyny nie jest konieczne Aczkolwiek sama platyna ma mocno ułatwiać grę , a nie ją umożliwiać (jak w proponowanym queście). Pomysł ogólnie mi się podoba Ale trzeba również zauważyć te istotne niezgodności z ogólnymi założeniami. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
3 Lut 2012, o 23:31 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Oczywiście, nie zauważyłem tego istotnego szczegółu. Otwarty jestem na wszystkie propozycje i zgadzam się z tym co napisałeś. Temat tego questu jest dla wszystkich i kazdy moze wlasna opinie wyrazic i dzieki temu naprawde bylby realny. Dzieki za odpowiedz.
Wagę materii mozna zmniejszyć, a co do platyny mysle ze taki 90 lvl byloby stac na kupno. Pozdrawiam i zachecam do dyskusji. |
4 Lut 2012, o 01:02 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 14 Lis 2011, o 19:32 Posty: 49 Miejscowość: Sochacze - W-wa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Jestem za ale..
Czemu własnie wóz ? wóz w Epoce kiedy żyły potwory, wiedźmy, istniała magia, nikt nie wiedział czym jest światło, prąd czy też Broń palna. Podmień ten wóz na Konie które zostały zaatakowane przez pająki a będzie dobrze _________________ T a e r n G o t t h e P o w e r ! http://scr.hu/0tbs/98una - TRIPLE RAR ! |
4 Lut 2012, o 18:33 |
|
|
Myślę że w średniowieczu były nawet bryczki z końmi wiec nie ma problemu hehe
|
4 Lut 2012, o 18:37 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 14 Lis 2011, o 19:32 Posty: 49 Miejscowość: Sochacze - W-wa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
no tak ale to raczej jest długo za średniowieczem : P
_________________ T a e r n G o t t h e P o w e r ! http://scr.hu/0tbs/98una - TRIPLE RAR ! |
4 Lut 2012, o 19:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi nie pasuje tylko 2h na zabicie 3 bossów.
Czas powinien być nieograniczony Baaaaaaaaardzo się wysiliłaś i...ten q jest zarąbisty Myślę, że ta misja mogłaby być na 75 lvl _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
5 Lut 2012, o 13:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
DObry pomysł tylko jeden problem ...
Jakie miały by być te bossy ?? Jakie kolwiek ?? _________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
5 Lut 2012, o 21:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 24 Gru 2011, o 22:17 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
bardzo fajny qest
|
6 Lut 2012, o 13:21 |
|
|
Szkoda, że temat ucichł a nie zobaczyłem żadnego komentarza od gmów...
|
10 Lut 2012, o 12:44 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Takie polowanie na Wendigo? Podobno respi się po ok. 1,7h(Nie wiem, nie byłem)+bicie ich. Do tych serc, kolców i móżdżków trzeba mieć 1400 udźwigu
_________________ Umberto(Barbarzyńca) s2 Vorm(Mag Ognia) s2 UmbroSH(Sheed) s3 |
10 Lut 2012, o 17:31 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 389 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |