Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
 "zyskales prestiz 0" - jaki tu zysk??!! 
Autor Wiadomość
Uczeń Heremona
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie
Podziękowano: 134 razy
Otrzymanych podziękowań: 91 razy
Nick w grze: Kraldjur
Odpowiedz z cytatem
Post Re: "zyskales prestiz 0" - jaki tu zysk??!!
Oj tam 0 za fyo i GMO to nic... za lodowego smoka jest 1. :P

31 Sty 2012, o 13:22
Taernijczyk z ekwipunkiem

Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 1 raz
Odpowiedz z cytatem
zmiana komunikatu nie zmieni faktu ze to wciaz jest "0" ale fakt ze moj blad w opisie tematu :shock: :lol:
ja mam na mysli to magiczne "0"
owszem Mistheria ma racje ze bijac miejsze bosiki moze prestiz sie nie nalezec ale jakos trzeba go zbierac i poki nie postawiliscie na jakims fajnym rozwiazaniu tego "problemu" trzeba by jednak dac ta mozliwosc do zbierania go. czas poswiwecony na bicie bosa i zuzyte potki mozna jednak nagradzac tym minimalnym "1" prestizem.
Zaraz argument ze bijac bossa szansa na rar -tak, to jakies pocieszenie powinno byc ale prawda jest taka ze te rary sa naprawde ciezkie do zdobycia i owszem sa nagroda ale nasze straty na uzyskanie rara tez sa spore jak nie potki to zloto, bijac wciaz bosa za zloto trzeba czasem go zostawwic i znowu popracowac nad zlotem:D bijac bossa z red pola trzeba isc po mixturki i uzupelnic stany zbierajac surke czy tez zloto by kupic za plate lub kupic sobie plate za kaske realna.

31 Sty 2012, o 13:42
Pogromca Valdaroga

Podziękowano: 17 razy
Otrzymanych podziękowań: 112 razy
Odpowiedz z cytatem
Powyżej pewnego progu prestiżu danej Gildii prestiż za bicie bossów i zlecenia wynosi 0 i raczej nie będzie to zmienione. Prestiż ma być zdobywany za wojny gildyjne. Są już siedziby, jeżeli chcecie zdobywać prestiż, nikt wam nie broni. Bijcie się. Jeżeli dostawałoby się 1 prestiżu za Valdaroga i 1 za Herszta, wszystkie inne bossy i jakiekolwiek zlecenie, to gracze zamiast robić coś na swoim poziomie, robili by wszystko, aby zdobyć prestiż nie walcząc i to bardzo szybko. Herszta się robi... 5 minut. 10 osób w gildii daje 10 prestizu/5minut za takiego Herszta. przez godzine można zrobić 12 Hersztów, co daje 120 prestiżu. A ile można zrobić Valdarogów przez godzinę? 2? to daje 2 prestiżu.
To nie ma szansy na przejście, ten próg prestiżowy jest był od zawsze i raczej nie przejdzie zmiany.
MACIE SIĘ BIĆ!!!
:mrgreen:

31 Sty 2012, o 19:51

Odpowiedz z cytatem
ale juz wspomnialem ze zaleznie od lvl rozumiem "0" prestizu ale na bicie bosow z mojego poziomy tez pownno byc nagradzane prestizem.
z wypowiedzi wnioskuje ze gra jest dla was a nie dla nas.
ja nie mam ochoty prowadzic wojen i sie bic bo gra mi sie podoba i gram w nia tak jak lubie a nie "MACIE SIE BIC"!
Oczekuje innego sposobu zdobywania prestizu a nie "tanczyc jak graja" ze gra ma taki charakter tez maly argument , skoro misje moge robic na 2 sposoby oczekuje innego sposobu zdobyania prestizu.

31 Sty 2012, o 20:19
Współpracownik Gnarla

Miejscowość: Gdansk
Podziękowano: 2 razy
Odpowiedz z cytatem
Furia weź się ogarnij robisz z igły widły.
Jak twoja gildia ma za wysoki prestiz to idz do słabszej.

31 Sty 2012, o 20:37

Odpowiedz z cytatem
nie po to pracuje nad ta w ktorej jestem by teraz leniom z mniejszych gildi prestiz nabijac, jak juz sie udzielasz to proponuje "wstep rozwiniecie jakies uzasadnienie czy cos a nie madralujesz nie na temat, nie masz nic do powiedzenia w temacie to milcz

31 Sty 2012, o 22:36
Błądzący w Tunelach

Podziękowano: 57 razy
Otrzymanych podziękowań: 8 razy
Odpowiedz z cytatem
Lester napisał(a):
MACIE SIĘ BIĆ!!!
:mrgreen:

TAK! Bo przecież każda gildia i każdy gracz mają lubić walki PvP! A jak nie lubią? Mają to robić i koniec, inaczej 0 prestiżu za najsilniejszych bossów! :roll: :evil:

31 Sty 2012, o 23:08
Duma Forum!
Awatar użytkownika

Miejscowość: Cagliharmon
Podziękowano: 107 razy
Otrzymanych podziękowań: 303 razy
Odpowiedz z cytatem
Zasada jest taka, im wiecej prestizu masz, tym mniej go mozesz zdobyc w pokojowy sposob (chodzi o gildie), powyzej 30k prestizu dostaje sie tylko 10% normy.

Ograniczen takich nie ma w wojennych metodach zdobywania prestizu. Osoby walczace i lubiace PvP do tej pory nie mialy zadnego zysku z tego tytulu (wrecz byly pietnowane). Gildie mialy nieco zmienic ten stan rzeczy.

Tylko mi nie napiszcie, ze "gildie sa tylko dla tych, co walcza PvP", gildie sa dla wszystkich, ale gildie mocno rozwiniete dla tych, co lubia PvP ^^

Edit Up Nie musisz lubiec, ale wtedy pogodz sie z faktem, ze gildii nie rozwiniesz na dobry poziom.

31 Sty 2012, o 23:10
Błądzący w Tunelach

Podziękowano: 57 razy
Otrzymanych podziękowań: 8 razy
Odpowiedz z cytatem
Mystheria napisał(a):
Nie musisz lubiec, ale wtedy pogodz sie z faktem, ze gildii nie rozwiniesz na dobry poziom.

Mam się godzić z faktem, że w pewnym momencie gildia za najsilniejszych bossów dostaje po 0-1 prestiżu? I to ma być "gildie dla wszystkich"? No ja rozumiem, że PvP powinno być w jakiś sposób nagradzane, ale ta dysproporcja między gildiami, które walczą a tymi pokojowymi jest... nieco za duża.

31 Sty 2012, o 23:13
Pogromca Valdaroga
Awatar użytkownika

Podziękowano: 39 razy
Otrzymanych podziękowań: 175 razy
Odpowiedz z cytatem
na wojnach w obecnym kształcie wygrana może być tylko najsilniejsza gildia na serwerze, ewentualnie kilka kolejnych jak im się poszczęści. cała reszta, z drugiej, trzeciej i niżej strony rankingu, może co najwyżej charytatywnie zostać farmą dla tych pierwszych.

tak, wiem... system wojen jest zły i zostanie zmieniony... kiedyś.

a póki co, róbcie sobie co chcecie, możecie rozwiązać gildię jak się nie podoba, tak?

1 Lut 2012, o 04:46
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 136 gości