Strona 2 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa Duma Taernu - Mag Lodu!
Nowa Duma Taernu - Mag Lodu!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Ładnie graficznie...poczekajmy na podklasy...
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
25 Lut 2012, o 20:22 |
|
Pogromca Valdaroga
|
konraddoo - druida nic nie wyprze, bo tylko on jeden ma leczenie ^^
postarałeś się na pewno, te obrazki i w ogóle, ale... jak już moi poprzednicy zauważyli, to jest w zasadzie kropka w kropkę mag ognia. nie przemyślałeś też moim zdaniem umiejętności, już pomijając że zupełnie nic nowego tam nie ma, to przy takiej ilości buffów i debuffów o podobnych efektach ich działanie musiałoby być słabe (żeby nie powiedzieć symboliczne;p) - inaczej po ich zsumowaniu otrzymamy jakiegoś terminatora. no i podstawowe wg mnie pytanie - czy my naprawdę potrzebujemy nowych profesji? |
25 Lut 2012, o 20:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ironka, zauwazylem ze duzo jest fajnych skilli "lodowych" u wielu npc, to mnie zainspirowalo + to MIAŁA być "kopia" maga ognia, bo to przeciwieństwo tak jakby umiejetnosci zrobilem tak celowo:)
_________________ |
25 Lut 2012, o 21:37 |
|
Uczeń Heremona
|
Wiecie co mnie rozwala w propozycjach podklas/nowych klas? Za KAŻDYM razem, pod KAŻDĄ propozycją pojawiają się komentarze "przekokszony" "czymś takim solowałbym wenda" i tak dalej... Sama pisałam propozycję podklasy i asekurancko zrobiłam jedynie przeróbki już istniejących umiejętności, część z nich osłabiając. Zgadnijcie jaki efekt? No właśnie, pojawił się powyższy tekst o wendigo i stwierdzenie, że "chcę stworzyć jednoosobową armię". Co ciekawe napisały to osoby grające łucznikiem i druidem, a więc klasami łajanymi przez pojedyncze orki, o pvp nie wspominając. Było tak przy podklasie dla barby, ryca, mo, druida, sheeda, tak więc nieszczęśnikowi, któremu wpadnie do głowy pomysł napisania podklasy dla VD radzę nie proponować um silniejszych od ukłucia lali...Nawet jeśli wydaje się, że postać ta może odstawać od innych to ewentualnym balansem zajmą się już starsi i mądrzejsi, a my oceńmy samą ideę (taka luzna propozycja).
Sam pomysł oceniam w szkolnej skali na mocne 3. Jest to lodowy odpowiednik MO z korzeniami, jego ewentualne wprowadzenie może sporo namieszać ponieważ mało który rar daje odp na lód. Same skile są niezłe, ale po co mnożyć podobne byty. Wydaje mi się, że powinniśmy poczekać do wprowadzenia podklas. Swoją drogą to nie sądzę, żeby zagroził druidowi w drużynie, ponieważ korzenie i tak ma druid (no i leczy), a większe obrażenia zadawałby MO, więc taki lodowy czarodziej miałby nie lada problem w pójściu na jakiegokolwiek bossa. PS Widzę, że się napracowałeś, od strony technicznej wspaniała robota. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
26 Lut 2012, o 01:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Calipsis wreszcie ktoś się wypowiedział w normalny sposób (nie urazajac innych ktorzy nie mowili "omg przekokszony"), dziekuje
_________________ |
26 Lut 2012, o 11:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
Postarales sie Ladnie graficznie,dobrze opisane umki tylko tworzac te klase mogles mniej wzorowac sie na MO.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
26 Lut 2012, o 11:52 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
postarałeś się ale to kopia mo PS. przeciwieństwo ognia to woda a nie lód
|
26 Lut 2012, o 19:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mroks, wybacz sherlocku, ale jednak w tej grze nie istnieją umiejętności ze sfery wody, a jak zobaczylem propozycje jakiegos kida "mag wody 32958 mega umiejetnosci 9325789237 dmg admini wprowadzcie to" to mi sie aż żal zrobiło robić taką profesję
_________________ |
27 Lut 2012, o 19:00 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ten temat na pewno jest wzorem dla kolejnych. od 2 dni zabieram się, za przeczytanie go od deski do deski, ale zawsze coś wypada na nie...
ciężko na pewno będzie z wprowadzeniem. dodatkowa klasa raczej odpada a jako podklasa (jedyner co mi tu pasuje to MO), no cóż,2 typy resów byłyby potrzebne i jeśli chodzi o to, to lekko za bardzo na rękę by mu się poszło. |
27 Lut 2012, o 19:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zgadzam się z przedmówcami, że bardzo dużo się napracowałeś z obrazkami, tylko szkoda że większość umków to przeciwienstwo MO. W skali 1 do 5 ocenił bym twoją propozycję klasy na 3, zdecydowanie ratuje Cie to,
że poswiecileś sporo czasu nad obrazkami |
27 Lut 2012, o 20:31 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |