Strona 2 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy boss ( ZOBRAM)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
O 100% lepiej
|
21 Mar 2012, o 19:48 |
|
Uczeń Simona
|
Gandalfek.... naczytałem się Eragona ale seria dziedzictwo to jeszcze najstarszy, brisingr 2 tomy dziedzictwa....
|
21 Mar 2012, o 19:50 |
|
Uczeń Simona
|
Dziękuje!
|
21 Mar 2012, o 19:50 |
|
Uczeń Simona
|
A reszta co o tym pomyśle sądzi? ...
Ostatnio edytowany przez Konradb416, 23 Mar 2012, o 13:35, edytowano w sumie 1 raz |
22 Mar 2012, o 17:09 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wiele tematów o nowych bossach nie są zablokowane, a już dawno zostały zapomniane. Moja opinia jest taka: admini sami potrafią wymyślić taki pomysł w kilka minut, i to bardziej dopracowany. Brakuje im czasu, nie pomysłów. Jeśli chcesz by coś wprowadzono, to coś oryginalnego, nietypowego, łatwego to wprowadzenia i dający oczywiste korzyści bez żadnych wad. I owszem, istnieją takie... plata w paczkach i kilka innych.
Jak zobaczyłem nazwę tematu to już wiedziałem że nic z tego nie będzie... plagiat nie ma żadnych szans. Zwłaszcza niedopracowany. Temat nie jest zamykany, bo gracze sarkają. Już cisza ze strony administracji powinna być odpowiedzią. |
22 Mar 2012, o 17:12 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł na 3+
|
22 Mar 2012, o 17:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Ten obrazek rycerza gdzieś już widziałem...
Przecież już są planowane nowe bossy... _________________ _______ |
23 Mar 2012, o 11:01 |
|
Uczeń Simona
|
A czy ja o tym wiedziałem? nie.... a każdy nowy pomysł.... no cóż może się podobać albo nie ja tylko podaje a reszta komentuje.....
A tego rycerza znalazłem na google chrome..... |
23 Mar 2012, o 13:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dziwie sie że nie zrobiłeś bosa smoka.Więcej tych smoków w instancji się nie dało zrobić ?? Jestem kategorycznie na NIE.Obrazki z neta rary w ogóle nie wiem ską za dużo smoczków, w grze i tak jest ich troszkę.Jeżeli chcesz coś naprawde ciekawego wymyślić to rusz mózgownicą i sam porób obrazki i jakieś fajne historie to nich.Ale chęci jak najbardziej trafne :]
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
23 Mar 2012, o 16:18 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dokładnie, jak ktoś wcześniej napisal, niedopracowane, obrazki skopiowane, staty rarow z kosmosu. Szczerze? Tutaj większość wymaga zmiany.
|
23 Mar 2012, o 19:57 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |