Strona 2 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Trener Zwierzaków - Thortal
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
SamoZuoo napisał(a): Czytałem ale to bzdura, dodanie nowych umiejętności nie zniszczy balansu ? Umiejętnie dodane nie zniszczą. Każda nowa modyfikacja może zachwiać balansem ale widziałem ze developerzy szykują dużo zmian i można ten pomysł podczepić to tych większych zmian i je miedzy sobą zbalansować. Szymdaro napisał(a): Jest to dodatkowa robota dla programistów, trzeba by chyba przebudować cały system przydzielania ptk petom, a dodatkowo jeszcze umiejętności. Tak najlepiej niech developerzy robią tylko operacje kupuj, wklej i wytnij (a grałem już w grę gdzie wszystkie patche polegały na przerobieniu już istniejących grafik i dodaniu nowej nazwy i to ewidentnie było widać na przykład twórcy tamtej gry zrobili by że do wilczura dodali by ogon skorpiona pomieszali by umiejętności dzięki i animacje z psa i już namieli by nowego peta, szybko z tej gry zrezygnowałem) czasem trzeba coś napisać sam trochę programuje i wiem ze wcale nie musi być to sporo pisania (na pewno nie trzeba by pisać połowy kodu od nowa) większy problem może być z dopracowanie któremu petowi co można dać a usunąć. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
|
9 Kwi 2012, o 16:33 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Graficznie N I E S A M O W I T E bardzo ładnie zrobione, porządnie, good job
fajny pomysł imo, przydałoby sie zmienić psu co nieco ;d _________________ |
|
9 Kwi 2012, o 17:05 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Krótko i na temat jestem na tak
_________________ VD 54 s4 rośnie |
|
9 Kwi 2012, o 18:29 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a co z postaciami od 8 poź. ? oni przecież nawet nie dojdą w pojedynkę do konara.. chyba że padną ale nawet osoba BARDZO ogarnięta będzie miała tam problemy i co najważniejsze, PO CO TO? przecież obecne pety są tak skonstruowane by mieli wszystkiego po trochę a nie druga postać którą można koksić, i jeszcze czytałem gdzieś tam że to są pomocnicy w walce a nie stworki które mają robić "wszystko za nas" (czyli np. nasza postać wali po 200 a pet po ok. 800 i w takim wypadku druidzi będą nie zniszczalni w pvp czy też na bossach). ale to już zostawiam innym. to moja opinia. narka
_________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
|
9 Kwi 2012, o 18:50 |
|
|
Uczeń Heremona
|
1. Pet na 1 lvl nie będzie zmieniany, dopiero ogar od 30+
2. To tylko 1-2 nowe umki które nie zaszkodzą, a troszke pomogą. |
|
9 Kwi 2012, o 18:54 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
dobry pomysł jestem za:)
|
|
9 Kwi 2012, o 19:53 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Mar 2012, o 11:52 Posty: 19 Miejscowość: Dąbrowa Górnicza Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
No no powiem.. ze ten pomysł przypadł mi do gustu.. Brawo DaQ naprawdę dobra robota
_________________ SERVER IV Gildia - Pentagram "No Sex Go Exp" „Człowiek nie jest stworzony do klęski” „Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać”. |
|
9 Kwi 2012, o 20:04 |
|
|
Uczeń Simona
|
Moim zdaniem pomysł ciekawy i dobrze by było jakby został wprowadzony
|
|
9 Kwi 2012, o 20:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeden z najlepszych pomysłów. Dopracowany i wgl jest jednak jedno ale, które podam za chwilę bo teraz mi się nie chcę
Edit: I lipa, żadnego słabego pkt nie znalazłem |
|
9 Kwi 2012, o 20:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Mar 2012, o 11:52 Posty: 19 Miejscowość: Dąbrowa Górnicza Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
hahah tez szukałem słabego punktu chciałem być tym złym krytykiem lecz... nie ma go dla mnie jak napisałem wyżej pomysł genialny
_________________ SERVER IV Gildia - Pentagram "No Sex Go Exp" „Człowiek nie jest stworzony do klęski” „Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać”. |
|
9 Kwi 2012, o 20:19 |
|
|
Strona 2 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |