Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysl Lucasa :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
No wiesz w sumie..
Owszem byłoby to jakieś tam udogodnienie gry.. ale nie jest jakoś potrzebne jest dobrze tak jak jest. Poza tym zajęłoby to dodatkowe miejsce na ekranie przy rozmowie na czacie a ja i pewnie dużo osób lubią mieć wgląd na cała mapa a nie widzieć jakiś głupi czat na pół ekranu _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
21 Kwi 2012, o 10:49 |
|
Uczeń Simona
|
pomysl nie trafiony poto masz kurczaka i global aby tam sie pytac zawsze na ktoryms z obu czatow ktos szuka na wyprawe innych graczy, wystarczy cierpliwosci
a o ceny to taka sama odpowiedz jak o wyprawy kurczak i global od tego sa. Jedynie mozna zrobic jeden dodatkowy czat gdzie mozna gadac o byle czym z kilkoma naraz taka tak zwana tawerne, bo tego brakuje tu. |
21 Kwi 2012, o 10:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Vasse napisał(a): Poza tym zajęłoby to dodatkowe miejsce na ekranie przy rozmowie na czacie a ja i pewnie dużo osób lubią mieć wgląd na cała mapa a nie widzieć jakiś głupi czat na pół ekranu Masz screen dodalem jak to by wygladalo ( screen Buszcika ) i zawsze mozesz zrobic Full Screen/pelny ekran w przegladarce... i wtedy masz miejsce na chat. _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
21 Kwi 2012, o 13:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeśli już by to miało wejść to zmienić wyglądy ikonek.
+ no powiedzmy ze jestem "obojętny" będzie to będzie a jak nie tez będzie się dało żyć _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
21 Kwi 2012, o 13:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Vasse napisał(a): Jeśli już by to miało wejść to zmienić wyglądy ikonek. + no powiedzmy ze jestem "obojętny" będzie to będzie a jak nie tez będzie się dało żyć fakt... - to jest tylko przyklad... na screenie jest " ? " wiec to znaczy ze ikony inne... _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
21 Kwi 2012, o 13:56 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jestem zdecydowanie na NIE Po co zaśmiecać okno czatu jakimiś bezsensownymi ikonami?? Za jakiś czas ktos wymysli zeby byly oddzielne czaty dla kobiet, męzczyzn, czat do wrzucania linkow, do dzielenia sie przepisami na niedzielny obiadek i Bóg wie jeszcze co... i bedzie 50 ikon. Patrzac na te wrzucone screeny wyglada to komicznie... Tyle ikon... -,- i tłumacz pozniej 8-latkom co do czego sluży
_________________ Magdziakk ŁUK-42LVL OFF Futre barba-37LVL OFF Scarface łuk- 35LVL ON SCARFACE ŁUK KOKS SILNY |
22 Kwi 2012, o 10:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Sam kiedyś myślałem nad czymś podobnym ale stwierdziłem ze kolejne ikonki to już za wiele i tak już nie mam gdzie tego czatu trzymać żeby nie zasłaniał czegoś ważnego.
Alternatywny pomysł do tego viewtopic.php?f=121&t=19089 _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
22 Kwi 2012, o 11:28 |
|
Uczeń Simona
|
jak najbardziej na NIE
poto jest handlowy aby tam sie oglaszac poto jest global aby szukac ekipy i pytac sie o ceny a tak mamy na kazdy klikac i pytac sie o co innego to tylko zasmiecanie nie potrzebne, dodatkowe zapelnianie gry byle czym przez co potem sie cos psuje pozatym i tak na czacie nie ma na to miejsca aby czat czegos nam w oknie przegladarki nie zaslanial. |
22 Kwi 2012, o 15:54 |
|
|
Rozumiem że ciężko wklepac 10, max 20 liter, ale skoro sprawia ci to trudność używaj skrótów:
Ctrl+A _ Ctrl+C _ Enter - wbijasz pierwszą wiadomość Potem wystarczy : Ctr+V _ Enter - i masz kolejną A gdyby twój pomysł wszedł to pewnie global byłby po to aby sobie rozmawiać(Priv na globalu)? |
22 Kwi 2012, o 19:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Global = gadanie o byle czym / wyprawy / ceny / pytania o questach
tylko byle czym / questy / ceny by zostaly. bo ceny to tam dodatkowe tylko. _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
22 Kwi 2012, o 20:00 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |