Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana nazw rang w Gildii
Zmiana nazw rang w Gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł jest fajny.. lecz obecne rangi mi się podobają.
Nie trzeba nic zmieniać moim zdaniem _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
26 Kwi 2012, o 10:24 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Fajnie jak by mozna było zmieniać nazwy rangi.Jestem i tak na tak
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
26 Kwi 2012, o 10:31 |
|
Pogromca Valdaroga
|
@Vasse skoro pomysł fajny, ale nie trzeba nic zmieniać, to co za sens ma Twój post? oprócz kolejnego w liczniku?
@Azot skoro jesteś na tak - głosuj w ankiecie, a nie dorzucaj dwuzdaniowe posty, bez większego pożytku dla tematu pomysł wojpawa daje przynajmniej konsekwencje wyboru patrona gildii. Póki co wybór zostaje bez konsekwencji. |
26 Kwi 2012, o 22:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
wojpaw napisał(a): Witam Popieram Pirka i 3siu z szablonami nazw. Od siebie dodam że jest 3NPC co dają opcje budowy gildii, rozdzielić szablony rang u poszczególnych NPC. -sarmatynów – gilda mafijna (na styl włoski) -euryntynów – gilda amerykańska (na styl USA, kanclerz – szeryf) -bendiriadów – gilda ciemności (na styl dark fantasy) Wszystkie rangi są do dopisania. Pozdrawiam @3siu podziękowanie za uwagę. Siedząc wczoraj nad Taernem to mnie jeszcze troszkę oświeciło i lekko poniosło.)) Ciągnąc dalej mój pomysł dopisuje: -pozmieniać lekko grafiki w siedzibach gildii: -bendiriadów ustawić tło podobne do grafiki i instancji FYO i GMO (wszystko przesycone mocami ciemności i zła) -euryntynów tutaj pasowało by coś na styl pustyni lub grafiki jak walczymy z karakanami w drodze na modliszkę. -sarmatynów styl włoski wprowadzał by w siedzibie gildii atmosferę pokoju zadymionego od cygar i ciemnych interesów(mówimy cały czas o grafice) Taki mały przykład zmienionych rang w gildii założonej u bendiriadów: X – szatan IX – mefistofeles VIII – Asmodeusz VII – starszy belzebub VI – belzebub V – dusiołek IV – rokita III –samiel II – mastema I – gadriel Jeśli uważacie że mnie poniosło na maxa to już nie będę pisał. Jeśli podoba wam się moje podejście do tematu to mogę jeszcze coś dopisać. Pozdrawiam Od rangi VI w górę poniosło cię na maxa Pirek @drygu/thedaq. Dałem propozycje rang ale wszystko jest do zmiany jeśli pojawią się bardziej klimatyczne. Nawet nie brałem pod uwagę opcji wymyślania dowolnej rangi, zamysłem było wymyślenie trzech różnych szablonów rang.(obecnie mamy tylko jeden szablon) PS. Dziękuje za sensowne odpowiedzi. _________________ Wojpaw(S3)(S7) Ostlor ________________ W grze od 26.08.2011 Rycerz lvl 140 Gildia: Sentencja Ostatnio edytowany przez wojpaw, 27 Kwi 2012, o 14:31, edytowano w sumie 1 raz |
27 Kwi 2012, o 08:13 |
|
Administrator
|
Rangi w gildi są przygotowane pod edycję przez kanclerza. Taki był poczatkowy zamysł gdy gildie powstawały. Wyłączyliśmy jednak tą funkcję z obawy o to jakie rangi w grze zawitają Brakuje narzędzi dla gm'ów do resetowania rang oraz blokownia zmian danej gildii. Uruchomić tą funkcję możemy dość szybko.
Pytanie jednak czy rzeczywiście jest to dobry pomysł? Część gidlii może stworzyć naprawdę klimatyczne i fajne rangi. A część odwali kaszanę. |
27 Kwi 2012, o 13:24 |
|
Uczeń Heremona
|
Hmm, pomysł moze i przydatny, ale jak niektórzy będą chodzili z rangą typu: Lolek, Pedobear, Marniak czy papierzak to juz nie będzie fajne ^^
Jest dobrze jak teraz, poniewaz widać kto ma stratega, a kto kadeta juz w podglądzie gildi. |
27 Kwi 2012, o 13:33 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |