![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poprawa Serwerów / zapobieganie takim klapom
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Takie gadanie nie ma sensu, ja chcem tylko wiedzieć ile czasu muszę czekać, aż będe mógł wejść w grę.... Powinno byc wiadomo co się dzieje i kiedy to ustąpi.
![]() |
1 Cze 2012, o 22:09 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2012, o 04:08 Posty: 49 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Nie przesadzajcie. Była dobra zabawa, dostaliście HH i trwał on godzinę. W mojej drużynie przez całą godzinę nikt nie miał problemów z łączem, nikogo nie wyrzuciło z gry, dopiero po (około 21:10) zaczął się "chaos". Co do "zachęcania" ludzi, wydaje mi się, że to była forma żartu, sprawdzenia możliwości, każdego kusi aby przekraczać granice, a że było to lekkie przegięcie to nie można zrzucać tego na konkretne osoby. Ok, zdarzyło się, trudno. Po prostu cieszcie się tym, co macie. Nikt nie musiał dawać drugiej godziny hh tego samego dnia, ale dał. Ze względu na prośby graczy. Tak więc dajmy spokój, poczekajmy i expimy dalej
![]() _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
1 Cze 2012, o 22:15 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Serpentsya napisał(a): Nie przesadzajcie. Była dobra zabawa, dostaliście HH i trwał on godzinę. W mojej drużynie przez całą godzinę nikt nie miał problemów z łączem, nikogo nie wyrzuciło z gry, dopiero po (około 21:10) zaczął się "chaos". Co do "zachęcania" ludzi, wydaje mi się, że to była forma żartu, sprawdzenia możliwości, każdego kusi aby przekraczać granice, a że było to lekkie przegięcie to nie można zrzucać tego na konkretne osoby. Ok, zdarzyło się, trudno. Po prostu cieszcie się tym, co macie. Nikt nie musiał dawać drugiej godziny hh tego samego dnia, ale dał. Ze względu na prośby graczy. Tak więc dajmy spokój, poczekajmy i expimy dalej ![]() U tych, co jak ja, chcieli po prostu zrespić np. Icha, krzyżaka (relog), to po 20 minutach eventu był koniec i tyle z expa. :/ I serwer nie podołał. |
1 Cze 2012, o 22:21 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
Ojku, no to trudno stało się i tyle... Po co już teraz płakać? Odrobisz straty...
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
1 Cze 2012, o 22:32 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 3 Mar 2012, o 04:08 Posty: 49 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
No ale nie ukrywajmy... było to trochę do przewidzenia. Dlatego wolałam nie wylogowywać się na ten czas.
![]() _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
1 Cze 2012, o 22:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Idź na DZ
![]() |
3 Cze 2012, o 23:17 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Mnie z kolegami zacieło a potem nas wywaliło w czasie walki na dz więc nie ma mowy o relogu. Prosiłbym o załatwienie/kupienie lepszego serwera
|
5 Cze 2012, o 06:09 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Kwi 2011, o 20:41 Posty: 689 Miejscowość: Zawiercie Podziękowano: 134 razy Otrzymanych podziękowań: 91 razy Nick w grze: Kraldjur ![]() |
Serwery same w sobie są ok, ale podczas takich imprez jak HH wielu ludzi leci do instancji na bossy + otwierane jest xx instancji w tym samym czasie na jednym serwerze + zwiększone obciążenie RAMu poprzez owe instancje + głupi żarcik o logowaniu się na drugie konta żeby było xxx graczy = koniec RAMu + koniec gry bo serwer nie wytrzymuje.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
5 Cze 2012, o 10:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |