Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
propozycja flaszek ulepszen
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Mogłoby być ale te 3 to i tak za dużo...
_________________ _______ |
11 Cze 2012, o 17:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=14&t=16701&hilit
przeczytajcie jak nie dorosles do tego zeby przeczytac posta i wiedziec o jakich rarach mowa to swiadczy o waszej inteligencji tylko ty maxmar to idz na jakies forum dzieciece bo nie bede tu wklejal twoich innych wypowiedzi......., to ze se posty bijesz to juz twoja sprawa ale zeby cos przeczytac "za trudno" to idz do szkoly a nie przed kompem siedzisz jak nie umiecie kliknac na link i sprawdzic co jest w temacie i jakiego to czasu dotyczy to juz wasz klopot i na przyszlosc przeczytajcie zrozumcie i nie odpisujcie a mysli zachowajcie dla siebie mam przez ludzi jak wy dosyc tego forum seba11pl napisał(a): Mam tylko jedno pytanie: Które rary liczone są za stare? bo teraz to jest problem pozzdrawiam prosze nie odpisywac _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
11 Cze 2012, o 18:07 |
|
Uczeń Heremona
|
buhahaaha odezwał/a się
Twój post o 100% procentowej szpili mnie urzekł wiesz?! _________________ _______ |
11 Cze 2012, o 18:15 |
|
Walczący z drzewcami
|
MaxMar napisał(a): buhahaaha odezwał/a się Twój post o 100% procentowej szpili mnie urzekł wiesz?! przeczytaj jaki to jest post juz nawet sam nie wiesz gdzie glupoty swoje piszesz te twoje "epickie walki" cale forum zna i ma dosc naprawde nie masz nic madrego do powiedzenia milcz dla podpowiedzi to nie jest post fizol a wiedza jak bys nie zauwazyl tylko o flaszkach i ich nowym rodzaju ps.nie dostrzegles tam ironii Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce. zebys wiedzial o czym pisze _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
11 Cze 2012, o 19:35 |
|
Pogromca Valdaroga
|
przenieście się proszę na priv z tą awanturą... kolejne takie posty będę kasować i prosić o warny dla autorów.
|
11 Cze 2012, o 19:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja odnośnie pomysłu
Dość ciekawe, ale mógłbyś to trochę bardziej rozpisać I pytanie, pisząc o pancerzach chodzi Ci również o resy? Jeśli nie to stawia fizoli w gorszej sytuacji w PvP _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
11 Cze 2012, o 20:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ja rozpisałem temat o flaszach dających resy. nie mogę go niestety znaleźć, ale bodajże drygu napisał, że nie zostanie to wprowadzone. jeżeli znajdę temat to podrzucę link:),
viewtopic.php?f=187&t=9527 znalazłem:) to jednak nie drygu a EsAmo i Willy |
11 Cze 2012, o 21:17 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Lut 2012, o 13:51 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
np, 1 ulepszenie +1 do danej obrony tak jak do ulepszenia siły 1 ulepszenie 1 do siły i nie do resów tylko do kłutych,obuchowych,siecznych.
|
13 Cze 2012, o 12:04 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |