Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenia dla Zwierzaków(petów)!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Gloks napisał(a): Dobrze jest jak jest. Gdyby byłaby taka opcja każdy by brał zlecenia i zlecenia aby jego pupil był na równi z poziomem. Chyba właśnie o to chodzi ? bo jaki jest sens peta który Gloks napisał(a): Dobrze jest jak jest. Gdyby byłaby taka opcja każdy by brał zlecenia i zlecenia aby jego pupil był na równi z poziomem. I jak jest dobrze mam motylka i expie go na granitowych golemach , idzie to strasznie wolno i sam przez to bije lvl już tydzień , nie chodzę na DZ , ani FYO ( FLO ) tylko po to by mój pupil miał podobny lvl do mojego ! Cy pet musi być dla właściciela takim utrudnieniem ? _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
|
23 Cze 2012, o 08:09 |
|
|
Uczeń Simona
|
To wez motyla na DZ zamiast druta i wtedy bedzie mial blizej do lvl-a
_________________ Nope. |
|
23 Cze 2012, o 09:05 |
|
|
Uczeń Simona
|
Gloks napisał(a): To wez motyla na DZ zamiast druta i wtedy bedzie mial blizej do lvl-a heeheh on na 3 orkach pada a ja na Dz mam go wziasc ? _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
|
23 Cze 2012, o 10:06 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
nie wiem który raz się powtórzę. Pet jest tylko dodatkiem do gry. nie zastąpi prawdziwego gracza. Tyczy się to również expienia. Zlecenia, questy są dla graczy nie dla petów. Odstajesz lvlem od peta? Trudno. Zgiń pare razy, albo korzystaj z peta jako dodatku a nie zamiennika drugiego gracza. Kiedyś nie było petów - wszyscy dawali radę. Później były maksymalnie ogary - to samo. Nie dostawały bonusu do expa z premium - też jakoś się żyło. A teraz wysyp pomysłów, które mają z peta zrobić maszynę do zabijania. To nie są pokemony, żeby walczyć petami.
Zamykam i zamknę każdy kolejny podobny temu. |
|
23 Cze 2012, o 13:19 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |