Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
sety profesyjne i epiki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Leche napisał(a): Przeglądałam ostatnio opisy przedmiotów setowych dla profesji i epików. Zwróciłam uwagę na pewną niesprawiedliwość, która jedną profę przedkłada nad pozostałe. Otóż sheed jako jedyny może nosić cały set + epik, pozostałe profy tego nie mogą, muszą wybrać- sprzęt setowy czy epik. I teraz pytanie do twórców itemków: czym kierowaliście się tworząc przedmioty i w ten sposób faworyzując jedną z profesji? Pominę, że barb ma najtrudniej, bo ma 5-częściowy set, co też jest mało sprawiedliwe, z jednej strony - większy koszt dla nabywcy, a z drugiej większe wzmocnienie. Ciekawa jestem, co na ten temat sądzą inni gracze. Widze ze gościu nigdy nie grał sheedem i nigdy się tym setom i epikom nie przyglądał , sett jest jeszcze średni , ale epik , czy jest coś gorszego w tej grze ? _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
27 Cze 2012, o 05:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mystheria widziałem to tylko chce wiedziec czy ktos ma ten cały set na sb i czy dobrze sie spisuje czy duzo zabiera hp i czy bardzo dobrze uroki wchodza
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
27 Cze 2012, o 07:18 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
DeathBlack napisał(a): Mystheria widziałem to tylko chce wiedziec czy ktos ma ten cały set na sb i czy dobrze sie spisuje czy duzo zabiera hp i czy bardzo dobrze uroki wchodza to porownaj czesci setu z rarami i zobacz ile wiedzy i mocy stracisz jak ubierzesz seta a wtedy sie dowiesz czy 'duzo hp bierze' i na ile % uroki wchodza |
27 Cze 2012, o 12:26 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Maski napisał(a): Leche napisał(a): Przeglądałam ostatnio opisy przedmiotów setowych dla profesji i epików. Zwróciłam uwagę na pewną niesprawiedliwość, która jedną profę przedkłada nad pozostałe. Otóż sheed jako jedyny może nosić cały set + epik, pozostałe profy tego nie mogą, muszą wybrać- sprzęt setowy czy epik. I teraz pytanie do twórców itemków: czym kierowaliście się tworząc przedmioty i w ten sposób faworyzując jedną z profesji? Pominę, że barb ma najtrudniej, bo ma 5-częściowy set, co też jest mało sprawiedliwe, z jednej strony - większy koszt dla nabywcy, a z drugiej większe wzmocnienie. Ciekawa jestem, co na ten temat sądzą inni gracze. Widze ze gościu nigdy nie grał sheedem i nigdy się tym setom i epikom nie przyglądał , sett jest jeszcze średni , ale epik , czy jest coś gorszego w tej grze ? To "gościu" było do kogo? Sama uważam, że jest wiele niedociągnięć jeśli chodzi o cechy itemków, o wiele za dużo jak na mój gust. I skoro taki zły ten epik, to dlaczego wielu chciało go odkupić od mojego kolegi za spore sumy? _________________ "Karłom trzeba się nisko kłaniać."(S.J.Lec) "Klasę człowieka można zmierzyć tym, co go wyprowadza z równowagi."(A.Pope) "Nie władza korumpuje. Korumpuje lęk przed utratą władzy."(J.Steinbeck) Tyranowi ze styropianu |
27 Cze 2012, o 14:17 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bo epik sam w sobie jest dobry, ale "ssie" w porównaniu do innych epikow.
|
27 Cze 2012, o 17:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Calipsis napisał(a): Czuję się wyróżniona, mogę nosić jednocześnie najbardziej badziewny set (czemu: patrz argumenty Fiefióra) z najsłabszym z dostępnych epików. Jeśli twórcy gry zrobili to świadomie to jako osoba grająca sheedem faktycznie czuję się dyskryminowana i uważam taki stan rzeczy za arcyniesprawiedliwy. Mnie się wydaje, że to jest zrobione specjalnie... Sheed kradnie mane i konde.Zagraj barba z sheedem ukradnie mi konde i co?I jajco!nie moze bić... Dobrze jest jak jest! _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
27 Cze 2012, o 21:40 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 69 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |