Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł !
Pomysł !
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Spoko pomysł z herbem
Nie mam peta więc co do ciuszków jestem obojętny. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
28 Cze 2012, o 20:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Herb jestem za Ciuszki a nie lepiej tylko zbroja i hełm fajny pomysł ale czy by przeszedł
Jestem za herbem i ciuszkami fajny pomysł _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
28 Cze 2012, o 21:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
Za herbem jestem zdecydowanie za- była by to świetna ''wizytówka'' gildii,ale za ciuszkami mi się nie podoba. Np. masz ogara samca(bo zrobiłem takie imie np.Masterkoxu )to ciuszki dla samca? Nie no wg mnie każdy ma swój gust ale ten pomysł z ciuchami mi się nie podoba.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
29 Cze 2012, o 18:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zyzioo napisał(a): Myśle że herb zaczerpnięty z pewnej gry, której nazwy nie powiem, bo będe oskarżany o reklamowanie innych gier, bo niedawno takie cos tam weszło. Fajny system nawet tam wymyślili. Jestem za wprowadzeniem herbu do gildii Chyba wiem o jakiej grze myślisz [sf?] Pomysł zaczerpnięty z kilku innych gier, ale jestem jak najbardziej za. Myślę, że zamiast znowu wyciągać platynkę herb byłby w postaci jpg. Lub gotowe herby (wybierasz 1 z np 20 gotowych herbów [losuje generator:D] |
29 Cze 2012, o 19:52 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł z herbem gildii nawet fajny ... dodałbym możliwość umieszczenia herbu na zbroi Co do ciuszków dla petów jestem na nie.
|
30 Cze 2012, o 02:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Wy sie zajumujecie ciuszkami dla zwierzat, a inne rzeczy ktore mialy zostac dodane odkladacie na pozniej, mowie tu o podklasach, nowych instancjach, przemalowaniu alaril'u itp... A Herb po co Nic nie dodaje, i tylko platyne wpierdziela :]
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
30 Cze 2012, o 08:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dobry pomysł z herbem, dla twórców zawsze jakaś szansa na zarobienie kasy w związku z platyną, a dla graczy dodatkowe urozmaicenie
Co do ciuszków, to nie mam zdania. _________________ s3 - Ladysun 64 lvl, VooDoo s3 - Ladymoon 66lvl, Rycerz |
3 Lip 2012, o 11:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
ubrania dla petow.. what the hell.. kupcie sobie sims zwierzaki c.c
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
3 Lip 2012, o 12:49 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ubrania dla petów? Hmm średnio mi się podoba,ale herb dla gildi całkiem fajny pomysł.
|
3 Lip 2012, o 13:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Herb na nie, ciuszki na tak . Wyobraźcie sobie tylko motyla z czachą na głowie
|
3 Lip 2012, o 13:18 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |