Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zawody postaci
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
A po co mi podklasa jako kopacz ja wole mieć buffy/ataki nowe
I o jakiejś bardziej koxiastej nazwie a nie "KOPACZ" _________________ _______ |
|
28 Cze 2012, o 21:49 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jest to dobry pomysł moim zdaniem ale trzeba było by też oczywiście jakieś ograniczenie wprowadzić
|
|
29 Cze 2012, o 12:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
A jak dla mnie to zepsuje obecny klimat Taern'a, który bardzo lubię
|
|
29 Cze 2012, o 13:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
takie cos tez jest w metine i po pierwsze ten pomysł nie przejdzie
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
|
29 Cze 2012, o 14:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
DeathBlack napisał(a): takie cos tez jest w metine i po pierwsze ten pomysł nie przejdzie To teraz mi powiedz dlaczego nie przejdzie. Według mnie ten pomysł jest świetny i urozmaicił by grę @zyzioo dlaczego popsuł, jest to bardzo klimatyczne jeśli chodzi o średniowiecze. Fakt, może popsuło by to klimat jeśli chodzi o dark fantasy ale ile razy mozna tłuc te bossy ? |
|
29 Cze 2012, o 15:09 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Według mnie pomysł jest SUPER!.
Urozmaiciło by to grę i wprowadziło do klimatów 'średniowiecza'. Podpinam się do pytania @Avidar'a. Avidar napisał(a): @zyzioo dlaczego popsuł, jest to bardzo klimatyczne jeśli chodzi o średniowiecze. Fakt, może popsuło by to klimat jeśli chodzi o dark fantasy ale ile razy mozna tłuc te bossy ? |
|
29 Cze 2012, o 15:42 |
|
|
Uczeń Simona
|
MaxMar napisał(a): A po co mi podklasa jako kopacz ja wole mieć buffy/ataki nowe I o jakiejś bardziej koxiastej nazwie a nie "KOPACZ" Ty naprawde jesteś tępy czy udajesz..?? To nic Ci nie bedzie zmieniało, tylko idzesz zwyczajnie do jakiegos NPC np:Górnik czy cos. kupujesz "Lekturę" która uczy Cię 20% skilla Kopania czy tam Miningu. i idziesz po kilofik i do kopalni wydobywać surowce, Węgiel żelazo itp. Przy kopaniu rośnie Ci skill i przy 50-55% mozna chodzić już na Twardsze skałki z których lecą klejnoty. Sprzedajesz to Kowalom , którzy klepią zbroje. proszę bez takich słów - ironka |
|
30 Cze 2012, o 13:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wreszcie ktoś zgasił maxa, który nie umie czytać to ma nie być podklasa tylko zawód postaci. Nie ma to nic wspólnego z podklasami...
|
|
1 Lip 2012, o 14:49 |
|
|
Uczeń Simona
|
Poczekam na odpowiedź większej rangi
|
|
2 Lip 2012, o 17:40 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł "moze" i fajny, było tego PEŁNO na forum.
Po pierwsze: To jest OGROM roboty przy takim czymś - balans, nowe rzeczy do wprowadzenia i wiele wiele detalów. Dodać do tego liste prac, które są teraz robione = za jakieś 2 lata moze coś wykombinują. |
|
2 Lip 2012, o 17:48 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |