Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turniej Gracz+ Pet vs Gracz +pet
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
No ja niewiem,pomysł mi się podoba w połowie. Bo np. czy byłoby MSL? Bo wtedy np. jest 69, ja mam 38lvl a ogar ma 32 i nie moge iść? Chyba że bez MSL,a zamiast ubranek lepiej by było np. kasa i platy jak normalnie
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 10 Lip 2012, o 16:06, edytowano w sumie 1 raz |
4 Lip 2012, o 22:00 |
|
|
Jak dla mnie to te turki byłyby JEDYNIE dla posiadaczy klatek, bo co powie 50 lvl z 40 lvl Ogara vs 50 lvl z np. PLOXEM, ALBO jaguarem, którego mój znajomy z gry wykorzystuje jako skoczka...
Ogólnie dodaj ankietę żeby posty się nie powtarzały... PS Druid+Jaguar nie daliby szans Rycowi+Motylek Edit@ różnica pokazywała by się że wzrostem lvl bo gdy wbijasz 85 brał byś peta z ostatniej klatki, a kto do 85 lvl chciałby expic Ogara? |
4 Lip 2012, o 22:45 |
|
Uczeń Simona
|
SuperMiecio napisał(a): W takim turku ryc + motyl byliby nie do pokonania @ edit czili ja Nie prawda |
4 Lip 2012, o 23:56 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jednym slowem pomysl DO BANI.
|
5 Lip 2012, o 07:24 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja na petach sie przejechałem nie raz wtedy gdy trzeba, żeby wykonał 4 ataki on nie wali wcale lub jeden z łaski swojej a gdy nie trzeba w ręcz przeciwnie nie chce wiedziec jak by to wyglądało. A po za tym nie każdy gracz ma peta który jest 5-lvl gracza. Niektórzy na 40 lvl maja peta 32 lvl a niektorzy 38 lvl więc dla mnie troszke kicha jaka by była sprawiedliwość. Pomysł nie przejdzie :/
_________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
5 Lip 2012, o 12:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
rany, ale ci ludzie marudzą...
jak by ktos nie chcial brac udzialu w turnieju z petem, to by przeciez nie musial a moim zdaniem pomysł bardzo fajny, mozna by sie pobawic co z tego, że jest dużo turniejÓW (nie turnieJI !)? Jeden więcej komuś przeszkadza? już samo to, że są kłótnie - jaki zestaw lepszy - prowokuje do tego, by turniej faktycznie urządzić i sprawdzić jak to jest. |
5 Lip 2012, o 16:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nom macie racje zbyt dużo tu losowości
|
5 Lip 2012, o 18:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
Lepiej jak teraz,gracz vs gracz
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
10 Lip 2012, o 16:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Lip 2012, o 00:31 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
ja neutral nawet fajnie by bylo
ale tak jak pisza osoby powyzej jest duzo turnieji i jest to troszke bezsensu _________________ Mrbarb 27lv S2 (Barbarzyńca) OFF Lekarzdrut 22lv S2 (Druid) ON gildiaZIELONE LIŚCIE Lubiemo 20lv S2 (Mag Ognia) OFF LukTaerny 20lv S5 (łucznik) OFF |
11 Lip 2012, o 01:05 |
|
Uczeń Simona
|
seba11pl napisał(a): Jak dla mnie to te turki byłyby JEDYNIE dla posiadaczy klatek, bo co powie 50 lvl z 40 lvl Ogara vs 50 lvl z np. PLOXEM, ALBO jaguarem, którego mój znajomy z gry wykorzystuje jako skoczka... Ogólnie dodaj ankietę żeby posty się nie powtarzały... PS Druid+Jaguar nie daliby szans Rycowi+Motylek Edit@ różnica pokazywała by się że wzrostem lvl bo gdy wbijasz 85 brał byś peta z ostatniej klatki, a kto do 85 lvl chciałby expic Ogara? Wiesz co piszesz ? skoczka ? chyba jednorazowego , nie wiem czy wiesz ale ogan ma podobna obronę i więcej HP na tym samym lvlu A plox na czym go wykorzystuje jako skoczka heheheh na nowych instach chyba _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
11 Lip 2012, o 03:09 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |