Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Walka honorowa [IDEA]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bardzo dobry pomysł. Bieganie na arenę jest zbyt uciążliwe.
_________________ Pozdrawiam, Howkeye łucznik S4 |
12 Lip 2012, o 22:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Raczej nie zrobią areny w kam, czy wiosce dr:) ja byłbym za zeby przenieść do najlepszych, wtedy sie okaże;)
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
13 Lip 2012, o 03:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dobry pomysł,a co by było jakby w tej honorowej walce ktoś wbił??
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
17 Lip 2012, o 23:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lip 2012, o 01:47 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jeśli nie będziesz tracił golda/expa to cała zabawa ucieka musisz mieć jakąś kare jeśli zaatakowałeś od sb duuuużego przeciwnika przez pomyłkę i klikłeś te np miecze a pośrodku tarcza , aczkolwiek można zrobić te walki honorowe bo czasami są tacy przyjaciele że przechodząc np mokradła widzą że z kimś się bijesz i nie wiedzą że ustawiona i przez przypadek wbijają Taki system można wprowadzić A co do tego golda i expa najlepiej żeby został bo to jest kara dla gracza który coś źle zrobił w walce 1vs1
_________________ ŚWIAT:1 PROFA:DR NICK:Errorka |
18 Lip 2012, o 10:39 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem za. Mozna by bylo rowniez wprowadzic jakis ranking,wygranych pojedynkow honorowych badz cos tego typu. Oczywiscie bez nagrod,dla zwyklej satysfakcji. Mysle ze to nie bylo by trudne,bez punktacji,jedynie przydzielany jeden punkt. Jak wiadomo arena ma ograniczenie,i nie kazdy ma ochote stac tam i czekac badz krzyczec kto na arene:)
_________________ ”Est Solarus Oth Mithas” Nick: NacpionyRob Gildia: WiecznyChillout Poziom: 60+
Spoiler:
|
18 Lip 2012, o 19:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
No to do najlepszych i sie okaże kto za:)
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
19 Lip 2012, o 00:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za! Nieraz tak było jak karałem low levele hehe
|
19 Lip 2012, o 08:38 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem za.Ale myślę , że warto by było dać limit takich walk np. 15 na dzień.Dobrze by było , gdyby takie ''Honorowe'' walki dodawaly prestiż.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- A tak wyglądała by ikona : ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Po walce : |
10 Sie 2012, o 02:15 |
|
Uczeń Simona
|
Może i temat troszke odkopany, ale:
Pamysł przedmówcy i autora bardzo mi się podoba, tylko nie wiem czy te 10 presta to nie za dużo jak na 1 walke... Fajnie by było gdyby coś takiego było, ale dopiero po podklasach, no chyba ze takie coś sie szybko wprowadza |
15 Sie 2012, o 12:57 |
|
Chodząca legenda
|
Takie coś oczywiście nie przejdzie bo "honorowymi" ustawkami można by było presta nabijać.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
15 Sie 2012, o 16:16 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |