Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Alpha, Mięsko i takie tam
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
A mi się pomysł podoba. Nie zepsuje cen mięska..Po prostu będzie mniej mięska o wyższej cenie.
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
3 Sie 2012, o 09:50 |
|
Uczeń Heremona
|
TY masz lvl 80+ ( chyba) i już się na misia/mięsko nachodziłeś a twój pomysł by utradniał grę nowym graczą
_________________ _______ |
3 Sie 2012, o 13:49 |
|
Uczeń Heremona
|
MaxMar napisał(a): TY masz lvl 80+ ( chyba) i już się na misia/mięsko nachodziłeś a twój pomysł by utradniał grę nowym graczą Ja na miśka zaczęłam chodzić około 90 levela gdy kupiłam sobie fangi (przedtem ok 20 teraz ponad 300). Oczywiście zlecenie to świetny pomysł, ale... wprowadzać go teraz to nie fair w stosunku do graczy którzy dopiero teraz chcą sobie wyexpić przedmiot czy nabić prestiż, więc chyba za późno na takie zmiany. Rynku to nie naprawi bo zaraz zacznie się solowanie smoka (już wczoraj ktoś sprzedawał karat za 300k) albo wycieczki 100+ lev na ichtiona (już teraz jest on "miśkiem dla ubogich posiadaczy psychorarów"). Problemem jest sposób zdobywania prestiżu (czekamy na wojny) i sama istota expienia psychorarów (trzeba bić bossa). Każdy dąży do osiągnięcia max skuteczności, farmi na potęgę, zapychając rynek złomem i zdobywając prestiż którego nie zdobył by w tym samym czasie bijąc potwory ze swojego przedziału. Moim zdaniem tak długo jak będzie się zdobywać doświadczenie dla itemu tylko na bossie poruszonego problemu nie rozwiążemy. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
3 Sie 2012, o 15:49 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysl taki sb malo osob chodzi na misia...tzn.te male lvl typu 30-40 te wieksze lvl ktore rb solo kupuja mieso...
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
3 Sie 2012, o 19:17 |
|
Chodząca legenda
|
No to sprawdziłem - połowa expa na psycho, prestiżu 0. Widziałem oferty na handlu - kupie mięska 10k sztuka, sprzedam mięska po 20k sztuka. Już teraz bardziej mi się opłaca expić psycho na ichi, bije co 2 minuty, 10 dostaję, 0 potów, nie trzeba mięska kupować Ewentualnie zawsze są bossy, gdzie i tak większość czasu się lata
Ciekaw jestem teraz jak zmieni się rynek w związku z tą zmianą, na pewno mięsko jest warte tyle co nic, rary pewnie będą droższe. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
4 Sie 2012, o 12:31 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Teraz zmienią zapewne ichi... potem zaczną osłabiać wieże.... z mid lv zostanie tylko geo i duszki. Je trudniej farmić, biorąc pod uwagę odpowiednio wielkie dojście, więc raczej nic nie zmienią.
Ciekawe tylko - icha zmienią w ciągu kilku dni/tygodni, czy za miesiące? |
4 Sie 2012, o 12:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kyth Moire napisał(a): Teraz zmienią zapewne ichi... potem zaczną osłabiać wieże.... z mid lv zostanie tylko geo i duszki. Je trudniej farmić, biorąc pod uwagę odpowiednio wielkie dojście, więc raczej nic nie zmienią. Ciekawe tylko - icha zmienią w ciągu kilku dni/tygodni, czy za miesiące? Pewnie przy przemalowaniu Alaril razem z resztą... _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
4 Sie 2012, o 22:34 |
|
Uczeń Simona
|
1 ciało 1 miesko? o nie nie nie jestem na albsolutne NIE
|
5 Sie 2012, o 20:51 |
|
Współpracownik Gnarla
|
teraz to juz bez roznicy
mis został skopany i chodzenie na niego nie ma sensu, ten pomysł miał wlasnie na celu pomoc low lvlom zarabiac hajs, a miska zostawic po staremu teraz to nikt mieska nie kupi (nieoplacalne) i nikt nie wyexpi epikow tam pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
5 Sie 2012, o 21:34 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |