Re: Najnowsza zmiana na miśku.
A mnie smiesza ludzie placzacy "bo wy expiliscie epiki" "bo wy je macie" "bo wy szybciej expicie"
Ludzie a czy wy macie mniejsze szanse? Na epika szanse ma kazdy takie same (czy to kupic czy dropnac) tak samo z expem. Wszystko zalezy od organizacji i checi ...
A gadanie ze gra jest robiona pod topke jest zalosne. Jako ze sami nie mozecie czegos osiagnac z takich czy innych powodow (nie wnikam) i tylko placzecie ze inni maja lepiej a sami nie zastanowicie sie nad tym ze to moze z wami jest cos nie tak, ze to wam brak samozaparcia czy checi do osiagniecia tego co inni.
Ostatnie zmiany sa zbedne - nie ruszajac miska potrafilem trzepac 250-300 prestizu tygodniowo bez wiekszego wysilku i masy rarow. Tak samo z expem dla itemow.
Dla chcacego nic trudnego.
Wkurzaja mnie ciagle zmiany ktore tylko krzywdza graczy a zwalane sa na balans.
NIE - balans to jedno (oczywiscie wy go naprawic nie chcecie wolicie po kilku miesiacach cos pogorszyc -wskazowka- podklasy moga naprawic balans ale taaaa podklasy -ironiczny smiech-).
Przede wszystkim to gracze i chec darzenia do celu powoduje ze ludzie expia itemy na 5-6 lvl w mniej niz miesiac ze bija bog wie ile presta w krotkim czasie i misiek nie jest temu winien.
Cos mi sie zdaje ze niedlugo administracja pojdzie w slady pewnego niedoszlego polityka Krzysztowa K. i poprostu nie bedzie niczego (ba bo gdzie nie pojdziesz zachwiejesz balans!).
Lepiej dobrze sie zastanowcie bo to co wy (administracja) wyprawiacie z tymi zmianami to istny cyrk. Oby tak dalej ...