Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PAPUG
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
okazuje się że wszystkie pety sa albo dla druida albo dla ryca
|
|
20 Sie 2012, o 12:14 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
adrianislaw napisał(a): okazuje się że wszystkie pety sa albo dla druida albo dla ryca będąc rycerzem miałem feniksa, zrezygnowałem zarazem bardzo żałując platyny i kasy wydanej na niego mam nauczkę i wiem że już nigdy nie kupie żadnego peta, nie licząc ogara _________________ We are all the same, players in the game. |
|
20 Sie 2012, o 16:40 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Nie sądzę aby każdy pet był TYLKO dla druida i ryca. Mają tylko troszeczkę łatwiej. Jestem łucznikiem i mam motyla (69lvl). On po prostu jest dla mnie stworzony:P
|
|
21 Sie 2012, o 10:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
koperek napisał(a): adrianislaw napisał(a): okazuje się że wszystkie pety sa albo dla druida albo dla ryca będąc rycerzem miałem feniksa, zrezygnowałem zarazem bardzo żałując platyny i kasy wydanej na niego mam nauczkę i wiem że już nigdy nie kupie żadnego peta, nie licząc ogara A co sie stało, że zrezygnowałeś? Na jakim levelu go kupowałeś? |
|
28 Sie 2012, o 17:08 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No z tą koncentracją to racja, mógł by wrzucać to na użytkownika lub wcale nie uzywac bo tak to tylko ściema, że coś ma lepiej ale nihuhu
Reszta co to jego przydatnosci to sie zgadzam, ze jest w porządku. Cudu nie ma ale uzyteczny na pewno. W koncu troche sie na to pieniadza wydaje |
|
8 Paź 2012, o 18:47 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |