Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
2 Propozycje do wyboru
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
Cieszcie się że jest ochronka, a nie narzekacie...
Z ochronka wbilem mojemu psu(40 lvl) 150k expa(dla porównania mam 59 lvl), chcialem sobie poexpic na masywie - poprosiłem kolegę o zabicie, bo chcialem włączyć psa - jeden ded i masz 2 dni spokoju... |
|
22 Lis 2012, o 22:48 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
O widze walczysz o coraz wyższe miejsce w top zabójcach na moim serwerze.
Jak mnie dedniesz postaram się nie zapomnieć ci podziękować za ochronkę i jeszczer się z deda ucieszyć. :/ _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
22 Lis 2012, o 22:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Widze znowu nie pyklo pvp? Macie ochrone na 2 dni wiec nie wiem jak mozna isc na icha, pasc, isc znow i znowu pasc od hlvl. To znaczy ze albo masz czache/tarcze albo walczyles w pvp. Wiec to jedynie Twoja wina. Bylo nie wbijac np takiej tarczy w walkach 5vs1 zeby pozniej plakac ze czaszki sie odwdziecza
|
|
22 Lis 2012, o 23:30 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
a ty czytasz czy nie bardzo?
w ten sposób pvp to zabawa wyłącznie dla najwyższych poziomów, bo reszta nie może sobie zbić ochronki. i można iść na ichtiona, paść, przez dwa dni nie mieć czasu na grę, potem się zalogować i znowu iść na ichi i paść. to jest bardzo dobra myśl, żeby ta ochronka była liczona wg czasu spędzonego w grze a nie rzeczywistego ^^ |
|
22 Lis 2012, o 23:33 |
|
|
Uczeń Simona
|
Wotaher napisał(a): Widze znowu nie pyklo pvp? Macie ochrone na 2 dni wiec nie wiem jak mozna isc na icha, pasc, isc znow i znowu pasc od hlvl. To znaczy ze albo masz czache/tarcze albo walczyles w pvp. Wiec to jedynie Twoja wina. Bylo nie wbijac np takiej tarczy w walkach 5vs1 zeby pozniej plakac ze czaszki sie odwdziecza niech żyje zgrabność i czytanie ze zrozumieniem nie czyta się co 5 słowa ludzie chcą pvp ale ze swoim lvl czytanie nie boli ironka napisał(a): a jak ktoś chce uczestniczyć w walkach pvp, czyli nie biega ciągle na ochronce, to owszem może być ubijany co pięć minut. i tu chodzi o lvl 100 ubijające lvl np 25 |
|
22 Lis 2012, o 23:40 |
|
|
|
ironka napisał(a): a ty czytasz czy nie bardzo? w ten sposób pvp to zabawa wyłącznie dla najwyższych poziomów, bo reszta nie może sobie zbić ochronki. i można iść na ichtiona, paść, przez dwa dni nie mieć czasu na grę, potem się zalogować i znowu iść na ichi i paść. to jest bardzo dobra myśl, żeby ta ochronka była liczona wg czasu spędzonego w grze a nie rzeczywistego ^^ Zależy do czego dążymy, ja chce wyexpic psa, ty chcesz sobie polac bossy, nigdy nie widziałem cb na mokrych więc ... |
|
22 Lis 2012, o 23:47 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Czytam dobrze. Usmialem sie wysmienicie ja jestem za wywaleniem ochronki wogole. Jesli pakujesz sie w awantury to sie nie dziw ze jak wyjdziesz na reda to moze sie to zakonczyc tragicznie nie chcesz tego to nie zbijaj ochronki. Chcesz pvp ze swoimi? Biegiem na arene.
|
|
22 Lis 2012, o 23:51 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
seba, no właśnie dlatego mnie nie widziałeś, że jestem praktycznie wyłączona z walk pvp, również tych wyrównanych. i przyznam że nieco mnie to uwiera, ale zmusza mnie do tego konieczność szanowania ochronki (też ze względu na ogara).
Wotaher, ciężko się z tobą dyskutuje ^^ wierz mi albo nie, ale nie pakuję się w żadne awantury, a wyjście na czerwone bez ochronki kończy się błyskawicznym zgonem. ubić moderatora to nawet jeszcze większa frajda, nie? a na arenie mało że jest limit walk, to jeszcze jest możliwe wyłącznie pvp 1 vs 1. |
|
22 Lis 2012, o 23:55 |
|
|
Uczeń Simona
|
Wotaher napisał(a): Czytam dobrze. Usmialem sie wysmienicie ja jestem za wywaleniem ochronki wogole. Jesli pakujesz sie w awantury to sie nie dziw ze jak wyjdziesz na reda to moze sie to zakonczyc tragicznie nie chcesz tego to nie zbijaj ochronki. Chcesz pvp ze swoimi? Biegiem na arene. tylko czekałem aż ktoś wyskoczy z red polem heh dobra każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie red pole już było wymyśliłeś coś jeszcze? bo co do awantur lvl 100+ biją co się rusza z nudów nie wiem może u ciebie na serwie tak nie jest ale na s2 tak jest.Stoją stadami po 3 przed wyjściem z ichtiona i biją każdego kto się napatoczy no chyba że mają podobny lvl to nie atakują uważasz że jeżeli 100 lvl bije 30 to jest kox tak? A mały lvl ma biegać do kolegi weź mnie zabij bo chce na bossy pochodzić przez 2 dni ironka Przykro mi to mówić, ale nic chyba nie wskóramy będą pisać o red polu i ochronce jak zauważyłem piszemy, o co nam chodzi a tu każdy red pole i ochronka nic po za tym pvp jest tylko, gdy wbijesz 90 i do bicia małych lvl do niczego więcej tak wszyscy widzę twierdza tu i ewentualnie do robienia ochronek:/ patologia na wesoło Ostatnio edytowany przez blood.18 23 Lis 2012, o 00:05, edytowano w sumie 3 razy |
|
22 Lis 2012, o 23:57 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wotaher napisał(a): Jesli pakujesz sie w awantury to sie nie dziw ze jak wyjdziesz na reda to moze sie to zakonczyc tragicznie nie chcesz tego to nie zbijaj ochronki. . nie granie codziennie to zbijanie ochronki według ciebie? Bo dla sporadycznych graczy to jest właśnie gra bez ochronki cały czas, i nijak to się ma do zbijania jej. _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
22 Lis 2012, o 23:59 |
|
|
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |