Strona 2 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wybieranie ras , sylwetek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Ten pomysł z murzynem mi sie podoba takie urozmaicenie może niewielkie ale by cieszyło
_________________ Nope. |
24 Lis 2012, o 20:15 |
|
Uczeń Simona
|
Jakby były karnacje i byłby czarnoskóry to takie małe trole by miały nicki:
Murzynxd, Superbambo, Mudżynhehe, Czarnaplama itd. Mowa też o Chińczykach.. _________________ Seq-66Druid |
24 Lis 2012, o 21:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zbyt dobrze to nie umiem rysować. No ale może ktoś by umiał coś takiego zrobić.
_________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
24 Lis 2012, o 21:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sylwetka i tylko tyle.
Karnacja ? Myślę, że wiele graczy by się wyzywało od "Murzynów, Czarnuchów, Żółtków itd." a to już podchodziłoby pod Rasizm. |
25 Lis 2012, o 00:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@up
więcej knebli o/ @topic Pomysł extra, ale bez ras. Nie chce, żeby po Haligardzie latały orki- to byłoby niezgodne z fabułą Taernu gdzie walczymy właśnie z Utorem i (chyba) orkami |
25 Lis 2012, o 00:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł spoko,nawet rasy-ale lepiej pominąć te orki jak mówi większość
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
25 Lis 2012, o 00:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No można je pominąć .
_________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
25 Lis 2012, o 00:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Taa "można je pominąć"... Ludzie jak już ślabracie pierwsze co wam ślina na język przyniesie to chociaż powód na nie podajcie, a nie samo "nie"...
Jeden argument widziałem: "Byłoby to niezgodne z fabułą". Zgadzam się, byłoby. Osobiście poświęciłbym możliwośc wykonywania wszelkich Questów, które oddają linie fabularną haligradzkiego uciekiniera (lub wogóle wszystkich, poza oczywiście tymi, które dają dostęp do miast i innymi potencjalnie równie potrzebnymi) Gdybym jako ten przykładowy pół-ork, dostał zamiast tego (questów) jakiś bonus jak np. +10-20% zdobywanego przez zwierzaka expa to byłbym wniebowzięty. Edit: Zaproponowałem pół-orka z kilku powodów. Po pierwsze: w grze występują już orki (nie wiem na ile to odpowiada tematyce słowiańskiej ale skoro już są...) dlatego pojawienie się półorka nie byłoby szczególnie dziwne. Po drugie: Nie mogłaby to być rasa znana z większości innych światów fantasy; elf, krasnolud, cetaur - a to przez (w miarę) słowiańskie realia gry (nie mam pojęcia co u diabła robi w niej wendigo ale mnijsza)... Wszelkie baśniowe stwory już byłyby odpowiednie. Kobiety mogłyby być np. driadami (jest coś takiego jak łza driady w grze). Wszyscy mogliby się stać chodzącymi truposzami tak jak Deon itp. _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
25 Lis 2012, o 12:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Większość graczy zgadza się z tym pomysłem by dodać nowe sylwetki do wyboru. Autorze tego pomysłu,opisz szczegółowo te sylwetki,opisz ile by kosztowaly i jaki byl by wybór. A i najważniejsza rzecz,zrób tak by ktoś z ekipy spostrzegł ten pomysł. aby nie poszedł w nie pamięć
_________________ 'Just look at the flowers' |
25 Lis 2012, o 13:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
alpinus4 napisał(a): Proponuję aby dodać tworzenie sylwetki sylwetki ciała . Można by było być tak wysokim i tęgim jak by się chciało . Można by też było dodać wybieranie rasy np. centaura , elfa . Ja mam pytanie do autora tego tematu, to jest Taern czy GTA? P.S: Nie przejdzie, każda profesja ma charakterystyczną posturę ciała, dodanie sylwetki itp. to byłaby żenada. Nie wystarcza wam wygląd twarzy? Dasz sobie grubą postać tak, żeby Ci zagrociła całe miejsce w walce, i bedzie to służyło do tego żeby zablokować drużynę lol. _________________ Lvl:132 Na |
25 Lis 2012, o 13:59 |
|
Strona 2 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 230 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |