Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
peleryny dla fizoli do 29 lvla
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Gru 2012, o 17:26 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ja rowniez uwazam ze powinny byc dla fizoli na 20 lvl + tak jak dla magow albo wycofane u magow. Kolego u gory xD do plaszczu dla magow potrzeba MINIMUM 35 wiedzy a na tym lvl to jest bardzo duzo punktow Pozdrawiam
|
5 Gru 2012, o 17:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jendrix voodoo s1 napisał(a): Ja rowniez uwazam ze powinny byc dla fizoli na 20 lvl + tak jak dla magow albo wycofane u magow. Kolego u gory xD do plaszczu dla magow potrzeba MINIMUM 35 wiedzy a na tym lvl to jest bardzo duzo punktow Pozdrawiam Skoro tak uważasz. To aby nadrobić balans "Diabolo" będzie już dostępne na 55lvl i przydała by się jakaś zbroja z setu dla magów. _________________ 'Just look at the flowers' |
5 Gru 2012, o 17:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Z pelkami jest dobra opcja - to typowo dla turków 20-29 jest zrobione (w praktyce), w teorii równoważy na tych lvlach przewagę fizoli nad magami w pvp. Ok, mag ma więcej punkcików, ale taki fizol wyciągnie dużo większy dmg z przelicznika bronie/staty. Weźcie 1vs1 - MO/VD kontra łuk/ryc. Ryc ma tarczę, łuk zawsze wrzuci szpile, resy ubrane, a debuffy odbije arcanami. Poza tym na 20+ lvl fizole nie mają dobrych spodni, dopiero 30+, za to magowie mają problem z innymi itemkami - jest wyrównane: ) I mówię to jako posiadacz fizola, nie maga, w tym przedziale lvlowym. A co do starych czasów - tak, zawsze 30+ mieli pelki i byli mega koxami, ale cóż: ) Teraz bycie mega koxem to już nie pelki, tylko epiki i eq wbite na 7+ - bywa no. Miło powspominać, ale płakać nie ma co: P
_________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
6 Gru 2012, o 14:00 |
|
Uczeń Heremona
|
łuk żeby wbić szpile musi poczekać na swoją kolej... barb ma dobry cios, niestety bardzo slaba celnosc ryc słaby cios i niby tarcza, ale zeby ulepszyc ja na 7(5 blokow ) trzeba zmarnowac duzo pkt stat i bierze wtedy 3pkt o ile nie ulepszalismy wiedzy chodzi mi tylko o turki 20-29 lvl _________________ _______ |
6 Gru 2012, o 14:14 |
|
Uczeń Heremona
|
Lada chwila pojawią się nowe rarki i może się okazać, że cała dyskusja jest niepotrzebna
Myślę że warto poczekać te kilka dni zamiast strzępić sobie język. _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
6 Gru 2012, o 14:51 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Stachubrach napisał(a): Jest dobrze jak jest @up Zgodzę się. Jedni mają 3 zbroje do 60 lvla,a inni pierwsze rękawice rarowe na 32^^ Jakieś głowy nad tym myślały _________________ Postacie: KicinskY S5 Stworzony 15.06.2013r. Jeśli pomogłem?------> |
6 Gru 2012, o 21:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Coś mi się zdaję że w nowym upku,wydopione rary z nowego bossa to będzie napewno zbroja dla maga na 35lvl,spodnie dla fizoli i magow na 40
_________________ 'Just look at the flowers' |
6 Gru 2012, o 21:18 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Skąd masz takie szczegóły? =)
_________________ Postacie: KicinskY S5 Stworzony 15.06.2013r. Jeśli pomogłem?------> |
6 Gru 2012, o 21:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Szczelam. Moim zdaniem to chyba najprawdopodobniejsze rary które siępojawiają. Bo skoro nie takie to jakie?
_________________ 'Just look at the flowers' |
6 Gru 2012, o 22:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
6 dni i wszystko będzie jasne A jeśli już strzelać to myślę że:
1. Spodnie dla fizola. 2. Spodnie dla maga. 3. Pelerynka dla fizoli. 4. Rękawice dla fizoli. 5. Pelerynka dla maga. 6. Zbrojka dla maga. A reszty to coś nie mogłem wymyślić _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
6 Gru 2012, o 22:21 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |