Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pomalowanie lasu ^^
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Vozus napisał(a): Zacznijmy od tego ze nie trzeba być gwiazdą żeby na 25+ iść na duszki, dobry ryc to i na 23 poleci jak ogarnia, ja jednak już duszkami sie nie zajmuje wole coś z nowych także wiesz.. Po drugie "wogUle"? piszę sie "w ogóle" także język polski trudny być lecz w polsce raczej ci sie przyda Wystarczy kliknąć na kolor i automatycznie go masz wybranego. mi jakos nie dziala ;d _________________ |
9 Gru 2012, o 15:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Same ruiny na czerwono byłyby OK.
Dużo niebezpiecznych bandytów - czerwone pole. Myślę, że pasuje _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
9 Gru 2012, o 15:33 |
|
Uczeń Simona
|
chcialem tez wejscie do wymarlej zeby tam nie krecily sie jakies male lvl ^^
_________________ |
9 Gru 2012, o 15:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@UP Wejście do wymarłej to zły pomysł. W przedziale 15-30lvl jest kilka questów, gdzie trzeba się do wymarłej osady wybrać.
_________________ S3 |
9 Gru 2012, o 15:37 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ruiny też.
Zapach Drewna coś wam mówi? _________________ Nick: Vozus Serwer: V Profesja: Rycerz Poziom: 60 Gildia: Assassins of Kings "Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełnia." Rycerz 95 oraz Druid 140 aktualnie : OFF |
9 Gru 2012, o 15:38 |
|
Uczeń Simona
|
o tak pamietam to xd ach ci bandyci ekipa to bylo zycie ;d
------------ tylko lipa z nagrada używaj opcji 'edytuj'... - ironka _________________ |
9 Gru 2012, o 15:46 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jest coś takiego jak "Edytuj".
Temat trochę bez sensowny, pełen spamu, do zamknięcia. _________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
9 Gru 2012, o 16:07 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Są ważniejsze sprawy niż robienie kolejnych mokrych na których każdy ciśnie każdego
Bo jak gdzieś bd jakieś red pole to kolejna arena Jak najbardziej jestem przeciw Ps. Po wyjściu z insty jest zwykle żółte pole żeby odp. nie red _________________ ♫ Music Is My Life ♫ S2 OFF S5 ON Chcesz avatar/sygne? Napisz w Grze lub Pw tu |
9 Gru 2012, o 21:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bez sensu,jak wspomnieli inni są Q do wymarłej/powrót z duszków. Jesli miało by być red pole to np. w środku ruin
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
9 Gru 2012, o 22:06 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Vozus napisał(a): Ruiny też. Zapach Drewna coś wam mówi? Mhm..noszenie drewnianych kloców? Też tego nie lubię A tak na serio to niech się lov-lvle potrudzą. Nie ma expa za darmo. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
9 Gru 2012, o 22:35 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |