Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zadania dzienne
Zadania dzienne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Drąg xD napisał(a): Opisz to bardziej od kogo to by mozna bylo brac naczym by polegaly co trzeba bylo zrobic i jakies takie duperelki wtedy to będzie wygladalo duzo inaczej Oki troszkę się wysilę:p A jak by tak wprowadzić coś takiego jak czeladnik: [opcja nr.1] U jednego z bohaterów niezależnych (Darko, Potwór Jaworny, Rybak Murrag, Roman, Wiła itd. zaprezentowanych NPC się nie czepiajcie bo to przykładowe) [opcja nr.2] U kilku wybranych NPC To czym byśmy się zajmowali mogło by zależeć od tego czym się zajmuje /ą wybrana/e przez nas NPC. np. Darko zajmuje się handlem to mogli byśmy wykonywać zadania typu ściągnij dług, wykończ konkurencje, zapłać temu i tamtemu, zdobądź coś tam, zabezpiecz szlak handlowy, dostarcz / odbierz towar itd. itp. możliwości jest dużo. Co do wynagrodzeń za zadania to już by zależało od hojności "Grupy trzymającej władze". _________________ Jam jest Nagini |
10 Gru 2012, o 23:44 |
|
Rejestracja: 31 Maj 2012, o 23:05 Posty: 17 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy |
Te zadania były by różne dla highlvl / mediumlvl / lowlvl czy dla każdego takie same???
|
10 Gru 2012, o 23:50 |
|
|
Defungor napisał(a): Te zadania były by różne dla highlvl / mediumlvl / lowlvl czy dla każdego takie same??? Oczywiście trudność zadań była by dopasowana dla różnych przedziałów lvl tak, żeby nie była za trudna dla niskich poziomów i nie za prosta i opłacalna dla wysokich poziomów. Tak, żeby wszyscy byli HAPPY:) _________________ Jam jest Nagini |
10 Gru 2012, o 23:57 |
|
Rejestracja: 31 Maj 2012, o 23:05 Posty: 17 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy |
To 3 questy by musiały być tworzone na dzień/tydzień by dopasować je do lvl. Oczywiście fajną opcją była by możliwość grupowa rozwiązania zadania 1razowo pokonując moba (chodzi o to by 5 razy nie zabijać tego samego potwora by graczom zaliczyło).
Jeśli tak by to zostało rozwiązane to jestem jak najbardziej za. |
11 Gru 2012, o 00:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja jestem za:) ale i tak wiem że tego nie bedzie:p dużo pomysłów leży w archiwach i nic z tego nie bd xD
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
11 Gru 2012, o 00:56 |
|
|
Może będzie bo pomysł jest dobry:D
_________________ Jam jest Nagini |
11 Gru 2012, o 15:39 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Hm... pomysł dobry... jak ktoś powiedział ściągnięty z drake....
powinno być zadanie raz na tydzień losowane i po prostu wyświetlające się przy pierwszym logowaniu jak np. z losowaniem nagrody za konto premium. jestem na tak aczkolwiek wole to po podklasach _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
11 Gru 2012, o 20:37 |
|
|
Nie z drakana tylko z głowy.
Prócz TSO Polan i Taern w inne gry nie grałem. Pomysł narodził się z nudy między questami. _________________ Jam jest Nagini |
11 Gru 2012, o 20:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mi się podoba.
_________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
15 Gru 2012, o 15:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nagini napisał(a): Jeśli uważasz że pomysł jest fajny ale kiepsko opisany to wysil się i opisz lepiej:p Hmm a on to wymyślił? Co to za sztuka napisać "zróbcie takie coś"? Trzeba najpierw napisać argumenty za, jak to by konkretnie wyglądało itp. a nie później jeszcze mieć pretensje, że ktoś zwróci ci na to uwagę. Po 2gie edytuj posty... co do tematu może być, po twoich chęciach widać, że sam nic konkretnego nie wymyślisz, więc można by było zrobić jakiś konkurs na takie zadania i najlepsze byłyby wykorzystane, trochę dołożyli by admini i jakoś by to wyglądało. Napisz jeszcze co masz na myśli dokładnie pisząc "zadania dzienne" na każdy dzień tygodnia inne czy w ogóle losowo? |
15 Gru 2012, o 18:33 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |