Strona 2 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
LICZNIK ZGONÓW
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Administrator
|
Navajas napisał(a): nie usuwajcie! kiedy expię od nowa i wbiję 20 level mając 0 zgonów ogarnia mnie nieziemskie podniecenie, tyle radości nie daje mi nawet redtub. Nie musieliśmy tego wiedzieć.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
22 Gru 2012, o 21:57 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Popieram zdanie kolegi , licznik zgonów jest zbędny i irytuje , najlepiej zrób ankietę kto jest za a kto przeciw likwidacji
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
22 Gru 2012, o 22:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
to usunmy też osiągnięcia i podgląd eq na mapie. Jak szalec to szalec.
Ja popieram Rzuffa. Nie jest zbędną rzeczą w grze. _________________ Lvl:132 Na |
|
23 Gru 2012, o 09:45 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Kiedyś był wliczany honor,gdy ktoś uciekał minus owalo mu. Moim zdaniem powinna być rubryka. Ilość zgonów w PvP i PvE
|
|
23 Gru 2012, o 10:56 |
|
|
Uczeń Simona
|
rzuff napisał(a): Jako expert w ilości zgonów moge powiedzieć, że taki licznik w niczym nie przeszkadza. Hmm, nigdy nie napisałam, że to 'fizycznie' przeszkadza w graniu. Po prostu I R Y T U J E. Jest rzeczą zbędną. Przypomina o akcjach typu; 5vs1, czy krytykach na 13%. Przyjmuje z uśmiechem stratę EXPa, mogę go w każdej chwili odrobić. Zgon zostaje Niektórzy tak jak Ty nie przejmują się tym zupełnie. Innych to denerwuje. Jak widać nie tylko mnie. Podwójny napisał(a): to usunmy też osiągnięcia i podgląd eq na mapie. Jak szalec to szalec. Ja popieram Rzuffa. Nie jest zbędną rzeczą w grze. To do czego jest potrzebny? Co do osiągnięć. W jaki sposób mogą one źle wpłynąć na Twoje samopoczucie? W żaden. Plus, są to Twoje własne statystyki, nie są nigdzie widoczne. O podglądzie Eq, pisać nie będę. Pozdrawiam. _________________ . |
|
23 Gru 2012, o 18:02 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
PanMag napisał(a): Kiedyś był wliczany honor,gdy ktoś uciekał minus owalo mu. Moim zdaniem powinna być rubryka. Ilość zgonów w PvP i PvE I to jest pomysł. Też mam 1000 zgonów w pvp (głównie 5vs1). _________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
|
23 Gru 2012, o 18:11 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
BloodlineMage napisał(a): PanMag napisał(a): Kiedyś był wliczany honor,gdy ktoś uciekał minus owalo mu. Moim zdaniem powinna być rubryka. Ilość zgonów w PvP i PvE I to jest pomysł. Też mam 1000 zgonów w pvp (głównie 5vs1). Ja może trochę mniej, ale pamiętam czasy, gdy był 'system honoru' PS. Na moim rycku (s1) mam 1000 honoru ^^ |
|
23 Gru 2012, o 18:15 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Nie wyłączajcie. Pamiętam jak na swoim druidzie podniecałem się tylko jednym zgonem w prologu na 34lvl
A tak na serio, to licznik jest teraz nieprzydatny. Może jakby go podzielić na zgony w PvP i PvE to miałby o wiele większy sens. |
|
24 Gru 2012, o 11:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
^^ Hmm, podzielenie na PvP i PvE jest dobrą rzeczą i szybką do zrealizowania. Trzeba pogadać o tym z kolorowymi.
_________________ Lvl:132 Na |
|
25 Gru 2012, o 21:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
nie! nie!! nie!!! licznik zgonów jest potrzebny. przypomina sie to pvp
|
|
26 Gru 2012, o 14:46 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |