Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PvP i PT - Barba usprawnienia
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Jest zbędne kiedy masz dostęp do gryzienia i krytycznego albo ktoś cb expi, w innych wypadkach jest warte dania jednego PU, chyba że polecacie zwykły atak...
Ile lat Stary system sprawował??, teraz najlepiej aby 11 lvl na turki pod gryzke -,- |
3 Sty 2013, o 20:37 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ja myśle ze przydał by sie atak dystansowy atakujący grupe przeciwników cos na podobizne deszczu tak wogóle to przydały by sie opisy bulidu pod pvp a większość barb śmiga na bulidzie lestera
_________________ druid 71lv (s3/s7) off VD 39 lv(s3/s7) powoli i do przodu Ryc 103 lv (s3/s7) postać od farta :p kontakt gg 11221851 |
7 Sty 2013, o 00:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Przeprobest napisał(a): A jak dla mnie dla mnie jest to po prostu płacz nubów, które sobie nie radzą w pvp i tyle w tym temacie. Szkoda, że masz na tym lvlu sheeda a nie barnarzyńcę, bo mowilbys... "trochę" inaczej. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
8 Sty 2013, o 22:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Paź 2012, o 18:30 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jesli chodzi o moje zdanie na temat barby to pomysl z atakiem grupowym bylby bardzo przydatny, co do reszty aktualnych umiejetnosci barby nie mam zastrzezen. Co do korzeni nie widze sensu umiejetnosci,, zrywanie korzeni,, bo set pinari i promuris w zupelnosci to uzupelnia. Wiedza u barby? No coz jak dla mnie zbedna, co do poradnika lestera sie zgodze, ze wiekszosc kieruje sie wlasnie tym buildem (sam na nim zaczynalem) i teraz moge stwierdzic, ze walki pvp z odpowiednio dobranymi umiejetnosciami i rozlozonymi statami daja rowne szanse na arenie przeciw kazdej profie procz luka
|
13 Sty 2013, o 14:11 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |