Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Coś w stylu mokradeł.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Ja mogę Wam cały Taern na czerwono pomalować Zróbmy krwawy tydzień, mm ?:P
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
24 Sty 2013, o 19:42 | |
Uczeń Heremona
|
Wystarczy tarczom dac takie same prawa jak czaszkom i bedzie gitara (atak na zoltym )
_________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
24 Sty 2013, o 19:48 |
|
Administrator
|
Willy napisał(a): Ja mogę Wam cały Taern na czerwono pomalować Zróbmy krwawy tydzień, mm ?:P Oczywiście _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Sty 2013, o 19:54 |
|
Mistrz Gry
|
Hahaha Rzuff Tobie tak mało do szczęścia potrzeba swoją drogą całkiem fajny pomysł Tylko trzeba by ochronkę znieść na ten tydzień i pełnia szczęścia
_________________ Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim.. [ Oscar Wilde ] SrebrnaPani s2 Srebrniutka/Wredniutka s5 |
24 Sty 2013, o 20:13 |
|
Administrator
|
Wotaher napisał(a): Sokol Ty wiesz cokolwiek o pvp na s1? Masa siup odbywa sie na masywie i drodze. Jestem na wiekszosci takich walk i nigdy Cie tam nie widzialem. to, że się nie oram nie znaczy, że nie widzę gdzie się lejecie:) jak ktoś chce się ponaparzać znajdzie miejsce zawsze. Wystarczy wejść w tryb wojny i 80% map staje się arena pvp. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
24 Sty 2013, o 20:30 |
|
Administrator
|
sokolisko napisał(a): Wystarczy wejść w tryb wojny i 80% map staje się arena pvp. Nie ma już czegoś takiego jak tryb wojny, poza tym nie można prowadzić multiwojen.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Sty 2013, o 20:35 |
|
Uczeń Heremona
|
Shorty napisał(a): Wystarczy tarczom dac takie same prawa jak czaszkom i bedzie gitara (atak na zoltym ) Heh, Short już to widzę. Ja tarczę zbiję w 20 min na zakręcie, co zrobią RSy? Pozabijają się nawzajem? _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
24 Sty 2013, o 20:38 |
|
Uczeń Heremona
|
Calipsis napisał(a): Heh, Short już to widzę. Ja tarczę zbiję w 20 min na zakręcie, co zrobią RSy? Pozabijają się nawzajem? Od biedy i pomysl z czerwonym wszedzie mi pasuje, i tak mam czache wiec mi to wisi _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
24 Sty 2013, o 20:39 |
|
Administrator
|
rzuff napisał(a): sokolisko napisał(a): Wystarczy wejść w tryb wojny i 80% map staje się arena pvp. Nie ma już czegoś takiego jak tryb wojny, poza tym nie można prowadzić multiwojen.. przecież możesz wypowiedzieć nawet wojne 5v5 gildii. Byle obie strony miały podobny prest i siłe. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
24 Sty 2013, o 20:52 |
|
Administrator
|
sokolisko napisał(a): rzuff napisał(a): sokolisko napisał(a): Wystarczy wejść w tryb wojny i 80% map staje się arena pvp. Nie ma już czegoś takiego jak tryb wojny, poza tym nie można prowadzić multiwojen.. przecież możesz wypowiedzieć nawet wojne 5v5 gildii. Byle obie strony miały podobny prest i siłe. Oczywiście, tylko że to jest JEDNA wojna.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Sty 2013, o 21:12 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |