Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
WhiteEagle napisał(a): @Up: Pay safe card to takie cos jak doładowanie do telefonu. Idziesz do sklepu oni ci drukują, a potem przepisujesz 14 cyfrowy kod i masz kupiona plate, a nie tak jak ty myślisz... To moze pomylilem z PayPal? _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
2 Kwi 2013, o 21:51 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Popieram ten pomysl. Ale przy logowaniu przez dalem rok 2000 I nic Mi nie wyskoczylo
_________________ Profesja =Barba Poziom = 38 Serwer= 4 Gildia= irollan |
3 Kwi 2013, o 12:57 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Kwi 2013, o 21:27 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Kodzik mały i masz platynę. Np mi by taka opcja się by przydała, pewnie jak i większości. Więc jak to będzie? Chciałbym żeby ktoś z kwestii finansowych gry sie wypowiedział
|
3 Kwi 2013, o 16:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja jestem za rozszerzaniem kupna platy zwiększy to obrót finansowy Taerna .
A jeśli chodzi o graczy niepełnoletnich to jest oczywiste że będą w grze jak będzie taki system by trzeba zrobić miesięczne opłaty za konto np. 20zł płatne tylko przelewem i bardzo duża cześć graczy odejdzie tych niepełnoletnich . _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
4 Kwi 2013, o 09:22 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Kwi 2013, o 21:27 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ale wtedy Taern będzie pay2play a taka opcja jest troszku beznadziejna moim zdaniem.
|
4 Kwi 2013, o 18:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pay 2 Play? Czytaj ze zrozumieniem... Takie samo kupienie platyny jak smsem czy przelewem, tylko w innej - prostszej formie. Pisałem o tym już wielokrotnie 1.5 roku temu i bez odzewu
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
4 Kwi 2013, o 19:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
BloodlineMage napisał(a): Pay 2 Play? Czytaj ze zrozumieniem... Jemu chodziło o post Boogiboya: Boogiboy napisał(a): A jeśli chodzi o graczy niepełnoletnich to jest oczywiste że będą w grze jak będzie taki system by trzeba zrobić miesięczne opłaty za konto np. 20zł płatne tylko przelewem i bardzo duża cześć graczy odejdzie tych niepełnoletnich . Abonament absolutnie nie wchodzi tutaj w grę, sam bym w tedy zrezygnował mimo że jestem pełnoletni Co do nowych form płatności to ja nie widzę sensu, przecież można wydrukować druczek z przelewem i zapłacić na przykład na poczcie. _________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
5 Kwi 2013, o 12:33 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Gdyby wprowadzono abonament(a tak nie będzie) nie mieliby za co utrzymać gre bo odeszłoby tylu graczy.
A co do PayPal to świetny pomysł , jestem za _________________ SpydereK VD-S5 |
5 Kwi 2013, o 22:30 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Cze 2013, o 00:17 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ButyJana |
przydało by się bardzo
|
15 Cze 2013, o 13:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ButyJana napisał(a): przydało by się bardzo Chiński Zapłon ^^ _________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
15 Cze 2013, o 13:48 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 143 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |