Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usunięcie kogoś :)
Usunięcie kogoś :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Błagam raz jeszcze, odbanujcie go, niech się zajmie grą i zniknie z forum!!
Ten pomysł nie rozwiązuje ani 1 problemu, bo problem który niby miałby rozwiązywać, defacto nie istnieje. _________________ "Plany. Zrobimy te podklasy! Nie ma bata. Ciągle nam wyskakuje coś innego, ale obiecujemy: słowo Taernijczyka! Podklasy będą i to już w przyszłym roku. Słowo!" Torgerd 17.12.2012 |
27 Kwi 2013, o 17:47 |
|
Uczeń Simona
|
Spakie napisał(a): Zagłosowałem na nie, ponieważ uważam to za zbędną opcję. Jak nie możesz wejść na klapę na zamku bo zasłonili ją gracze, to po prostu kliknij na któregoś z nich i daj opcję dołącz do drużyny i będziesz na klapie. Nie wbijesz do niego jeśli ma włączony odpoczynek, a tym samym znajdziesz się na żółtym polu. Jeśli chodzi o npc to tak jak już wspomniałeś można kliknąć na napis w lewym dolnym rogu. Nie że nie mogę wejść na klapę, tylko zejść przez klape na dół... _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 18:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
PJK napisał(a): Spakie napisał(a): Zagłosowałem na nie, ponieważ uważam to za zbędną opcję. Jak nie możesz wejść na klapę na zamku bo zasłonili ją gracze, to po prostu kliknij na któregoś z nich i daj opcję dołącz do drużyny i będziesz na klapie. Nie wbijesz do niego jeśli ma włączony odpoczynek, a tym samym znajdziesz się na żółtym polu. Jeśli chodzi o npc to tak jak już wspomniałeś można kliknąć na napis w lewym dolnym rogu. Nie że nie mogę wejść na klapę, tylko zejść przez klape na dół... No raczej aż tylu ludzi to nie ma żeby zablokowali całą klapę, tym bardziej że chyba nawet jedno pole nad jeszcze działa żeby przejść w dół. |
27 Kwi 2013, o 18:16 |
|
Uczeń Simona
|
Carrot napisał(a): Ja przez przypadek dałem tak, ale jestem na nie możesz kliknąć na kogoś dwa razy i po sprawie. KUR...de wy jesteście noobami czy udajecie??? a moze czytać ze zrozumieniem nie potraficie.... Zapraszam do przeczytania mojego pomysłu ponownie. To, że klikne dwa razy na kogos to ja wiem. chodzi z przykładowe zejście przez klape do podziemi a nie wejście NA klapę. Serio czy udajesz noba.. ? _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 18:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Carrot napisał(a): No raczej aż tylu ludzi to nie ma żeby zablokowali całą klapę, tym bardziej że chyba nawet jedno pole nad jeszcze działa żeby przejść w dół. PJK napisał(a): KUR...de wy jesteście noobami czy udajecie??? a moze czytać ze zrozumieniem nie potraficie.... Zapraszam do przeczytania mojego pomysłu ponownie. To, że klikne dwa razy na kogos to ja wiem. chodzi z przykładowe zejście przez klape do podziemi a nie wejście NA klapę.Serio czy udajesz noba.. ? Zapraszam do przeczytania mojego komentarza. PS: serio taki jesteś czy udajesz takiego noba? I nie pisz cały czas pogrubioną czcionką.. @ten poniżej: no tak, jak zawsze jeden argument, jesteś debilem itp, nawet bez uzasadnienia... Ostatnio edytowany przez Carrot, 28 Kwi 2013, o 09:51, edytowano w sumie 1 raz |
27 Kwi 2013, o 18:23 |
|
Uczeń Simona
|
Carrot napisał(a): Carrot napisał(a): No raczej aż tylu ludzi to nie ma żeby zablokowali całą klapę, tym bardziej że chyba nawet jedno pole nad jeszcze działa żeby przejść w dół. PJK napisał(a): KUR...de wy jesteście noobami czy udajecie??? a moze czytać ze zrozumieniem nie potraficie.... Zapraszam do przeczytania mojego pomysłu ponownie. To, że klikne dwa razy na kogos to ja wiem. chodzi z przykładowe zejście przez klape do podziemi a nie wejście NA klapę.Serio czy udajesz noba.. ? Zapraszam do przeczytania mojego komentarza. PS: serio taki jesteś czy udajesz takiego noba? I nie pisz cały czas pogrubioną czcionką.. Z debilem pisac nie będę, bo najpierw zniży mnie do swojego poziomu,a potem pokona bo ma w tym wieksze doswiadczenie Autorowi nie polecam edytowania wpisów moderatora, odbije się to czkawką. Kolejne prowokacje w temacie spowodują rozdanie nagród zgodnie z regulaminem. -desacred _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 18:41 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 80 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |