Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
2 pomysły.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Mnie chodziło o bossy, a nie mobki przed instancją.
Przepraszam, sir _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
24 Maj 2013, o 23:26 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
seba11pl napisał(a): A może Basfau(czy jakoś tak) nie dostrzega koloru czerwonego? Szczególnie gdy się powiększy czcionke mogą być problemy... Co do pierwszego pomysłu pomysł świetny - szczególnie kiedy masz np 65 lvl i biją cb 4 orki a ty chciałbyś sobie dropić sety, a wszyscy już krytykują... Pozostaje tylko pytanie jaki bylby ewentualny koszt takiego czegoś i na ile lvli by działało Dziekuje za poparcie/koszt i lvle czy czas to juz sprawa ekipy _________________ GruVood 27 lvl S4 NIE GRAM |
25 Maj 2013, o 18:55 |
|
Administrator
|
Pomysł pierwszy: nie, ułatwiłoby to tworzenie botów.
Tworzenie odstraszacza który ważyłby dużo, działał krótki i był drogi raczej mija się z celem Pomysł drugi: raczej nie, zachwiałoby to znacznie balans _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
25 Maj 2013, o 19:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
Matilon napisał(a): Pomysł 1. Nie chcesz by Cię coś atakowało, wbij wyższy poziom. Pomysł 2. Jeśli chcesz mieć pomocników w grze, kup któregoś z petów. Tyle w temacie. co do 1 to nawet na 139 2 draby cie walną topic oszczędzaj caps lock bo go zepsujesz... pomysły do najlepszych nie należą ... _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
27 Maj 2013, o 07:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Rzuff ma rację. Niestety, ale zawsze znajdą się nooby co stworzą bota i pomyślą że pomogli innym. Moby są po to, żeby atakować. Jak ma być coś, co odstrasza te moby, to po co Drygu je wogóle wprowadził? Pomysł jak dla mnie bez sensu. Co do 2. To powiem, to co reszta. Są pety. Jak by to działało w PvP? Jak masz zamiar przyzwać moba?
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
27 Maj 2013, o 23:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
pomysl bez sensu i nie przydatny. jedynie co moge sie zgodzic co do tych ,,przywalowaczy" ale tez nie sa potzrebne bo mozna kupic sobie normalnego peta i problem z głowy.
|
31 Maj 2013, o 23:24 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 131 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |