Strona 2 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podwyższenie progu lvlowego chatu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
DumpTackler napisał(a): A nie pomyślałeś że na tych ssach te ludki robią te błędy specjalnie? Bo mi się wydaje że takie błędy ktoś popełnia tylko jeśli tego bardzo chce... Od rozwiązywania tych problemów wredni ludzie co dają kneble. Takie zachowania można porównać do kłocenia się hlvli. A dam sobie głowe urwać że te kłotnie typu "ale ty jesteś nob idź lepiej po kolegów bo tacy sracy ble ble ble" występują dużo więcej niż trolowanie lowlvli Ty mówisz serio, że specjalnie ? I zawsze kiedy widizsz "kto pomorze w prubie dr" to też uważasz, że jest to specjalnie na złość tym wyższym lvlom ? Tu chodzi o ogarnianie gry a jakie pojęcie mają 20 lvle. To po pierwsze. Po drugie uniknie się sytuacji sfustrowanego gracza, który wejdzie sobie na specjlaną postać do bluzgania na ogólnym czasie, na której wbil jedynie 20 lvl aby móc pisać. |
16 Cze 2013, o 10:15 |
|
Walczący z drzewcami
|
Was mocno coś tam zrobiło ^^
Mam 35 lvl na s1 a wiem więcej o grze niż myślicie Jak już podnieść to maks. do 35 lvl _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
16 Cze 2013, o 10:46 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Kij napisał(a): Was mocno coś tam zrobiło ^^ Mam 35 lvl na s1 a wiem więcej o grze niż myślicie Jak już podnieść to maks. do 35 lvl Twoja sprawa jak grasz. Ciebie interesuje tylko pvp, więc problemów ze znalezieniem pt nie masz, bo go nie szukasz. Poza tym nie proponuję usunięcia kurczaka, a przesunięcie chat główny na wyższy poziom. |
16 Cze 2013, o 10:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
temat wałkowany milion razy i raczej z tego co pamiętam brnie to raczej w komęnde lvl niż podnoszenie wymagan lvl
|
16 Cze 2013, o 11:00 |
|
Zabójca Tilsai
|
możliwość pisania na ogólnym była już zmieniana z 10lvl na 20 i jakoś nic nie pomogło, sądzicie że gdy zmieni się on na 40 to coś pomoże?
@down no to powinieneś ogarniać, a piszesz bzdury na forum _________________ We are all the same, players in the game. Ostatnio edytowany przez koperek, 16 Cze 2013, o 11:08, edytowano w sumie 1 raz |
16 Cze 2013, o 11:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Owszem pomoze ... poniewaz taki 40 lv bedzie powoli ogarniał ta gre ... nie bedzie sie glupio pytal co trzeba robic gdzie isc itd. ...
_________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
16 Cze 2013, o 11:06 |
|
Współpracownik Gnarla
|
koperek napisał(a): możliwość pisania na ogólnym była już zmieniana z 10lvl na 20 i jakoś nic nie pomogło, sądzicie że gdy zmieni się on na 40 to coś pomoże? @down no to powinieneś ogarniać, a piszesz bzdury na forum Na pewien czas zmieniło napewno, ale chodzi o to, że kiedy expisz grasz nabywasz doświadczenia. Nie tylko tego w postaci expa. Myślę, że 40 lvl byłby w sam raz, i osoby które dobrną już do tego, będą mogły brać normalny udział w "życiu Taern" |
16 Cze 2013, o 11:15 |
|
Zabójca Tilsai
|
baloczi napisał(a): Na pewien czas zmieniło napewno, ale chodzi o to, że kiedy expisz grasz nabywasz doświadczenia. Nie tylko tego w postaci expa. Myślę, że 40 lvl byłby w sam raz, i osoby które dobrną już do tego, będą mogły brać normalny udział w "życiu Taern" 20-40lvl przeniosą się na kurczaka, wyjdzie na to samo z tym że na innym czacie _________________ We are all the same, players in the game. |
16 Cze 2013, o 11:19 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dokladnie, jest dobrze jak jest, ew. mozna zwiekszyc próg do 25/30, bo to juz nie tak latwo wbic ;p
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
16 Cze 2013, o 11:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak najbardziej popieram ten pomysł. Często gracze piszą a modów nie ma i GM to tak spamią , że wgl. nie idzie znaleść ekipy na coś sensownego.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
16 Cze 2013, o 11:31 |
|
Strona 2 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 170 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |