Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sugestia założenia s6.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
jestem zaaaaa zrobmy od razu s7 i s8 bedzie mial drygu z tydzien spokoju z prożba o nowy serv:)
a nawet pojdzmy dalej dajmy gracza co dolaczaja do nowego serva od razu 139lvl:) |
30 Cze 2013, o 12:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Witam, jeżeli chodzi o s 6 to tak, wymagało by to większego zaangażowania i jak kiedyś już preferowałem zwiększenia liczby expa do następnego poziomu tak, aby topka z innych serwerów znowu szybko 100 nie nabiła.
Myślę że jeżeli już miałby postać takowy serwer, to byłby on wyodrębniony od innych (Różnica expa dla danego lvla jak wcześniej wspominałem) _________________ Lvl:132 Na |
30 Cze 2013, o 12:44 |
|
Administrator
|
Dyskusję zamykam.
Było wiele razy i nie przejdzie. Uprzedzam, że póki co nie warto zakładać tematów o nowych serwerach, powstaną one jak będzie na to pora, kiedy? Polecam blog.taern.com i wywiad z Twórcami gry. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
30 Cze 2013, o 13:19 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 179 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |