Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Afilki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Mistrz Gry
|
Pomysł niekoniecznie taki do bani ale lekko słabo uargumentowany... Lepszym argumentem byłoby to że musisz odejść od kompa będąc na inście a insty wygasają po 5 do 10 minutach więc wylogowanie może powodować utratę insty.
Wydłużenie czasu pozwoliłoby zachować taką instę Ktoś jeszcze ma jakieś argumenty sensowne za to proszę napisać i nie brać pod uwagę tego że autorem jest Crazy więc to oznacza kolejny spam-temat... _________________ |
17 Lip 2013, o 17:14 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Faktycznie można zwiększyć czas afk'owani. Nie każdy jest botem który może siedzieć cały czas przy komuperze, wiem wiem insta wygaśnie to moja sprawa... Ale nawet jakby ten pomysł przeszedł dalej, zwiększając czas do np. 10min to i tak zmiana zostałaby wprowadzona wraz z targowiskiem, także lepiej dać spokój.
_________________ Brotherhood Of Death [*] Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo, że kilka rzeczy może pójść źle, to nawali ta, która spowoduje największe szkody. Ivik |
17 Lip 2013, o 18:15 |
|
Współpracownik Gnarla
|
O może być wproiwadzone wraz z targowiskiem (czyli nigdy) taka alternatywna wersja wypowiedzi "pomysł do bani"
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
18 Lip 2013, o 12:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Crazyzdf napisał(a): traci sie wpisy z czatu i nijak nie mozna sie dowiedziec czy ludzie cie obgadywali Myśle , że autorowi głównie chodzi o to Bez powodu nikt Cie nie obgaduje , spróbuj nikogo nie prowokować a z pewnością twoj problem z afkowaniem zniknie _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
20 Lip 2013, o 10:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysl zbedny, jak tobie sie nie podoba to nie znaczy, ze musisz tu robic jakies tematu i usilnie przekonywac ludzi do swojego zdania. Wedlug mnie 30 minut na afk to przesada, wydluzenie czasu afk do 10min na inscie moze jakos by przeszedl.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
20 Lip 2013, o 15:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jeżeli trzeba byłoby wybrać między wydłużeniem czasu bycia afk, a przedłużeniem aktywności instancji, to wydłużenie afkowania jest korzystniejsze. Przede wszystkim instancje, z których nikt już nie korzysta, nie będą bezsensownie zalegać.
|
20 Lip 2013, o 17:42 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Po kilku wyporawach na dz, fyo/gmo zmieniam zdanie. Np. na gmo musiałem zjeść obiad, i wtedy wpierw afk a później wywalenie z insty. Jestem za przedłużeniem czasu Afkowania.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
21 Lip 2013, o 14:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Sulti widzę, że chyba dwie osoby korzystają z twojego konta, bo raz piszesz, ze pomysl do bani, a raz , że jesteś za...
Co do pomysłu.... dla mnie to bez znaczenia jaki będzie czas AFKowania. _________________ Ósma profesja, dziesiąty skill, jest fajna nutka- Power of will |
27 Lip 2013, o 07:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł dobry, rozwiązało by dużo problemów np. jestem na DZ nagle muszę z jakiegoś powodu na 15 min.odejść od kompa, piszę kumplom "zw" przychodzę, a tu wywaliło z insty i żądają zwrotu kasy
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
1 Sie 2013, o 16:11 |
|
Administrator
|
Zuzialol napisał(a): Pomysł dobry, rozwiązało by dużo problemów np. jestem na DZ nagle muszę z jakiegoś powodu na 15 min.odejść od kompa, piszę kumplom "zw" przychodzę, a tu wywaliło z insty i żądają zwrotu kasy A smok gdzie w tej bajce? Jeśli drużyna jest dalej na tej samej mapce to lądujesz w tej samej inście, chyba że nie czekali na Cb, ale to Twój problem, że masz takich kumpli i argument kiepski. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
6 Sie 2013, o 09:56 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 200 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |