Strona 2 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Q - Na boss DZ
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
OO mam pomysła. quest mogłbybyć wprowadzony, a dlatych którzy go zrobili to z wdzięczności pan teleport wpuszczał by jego wraz z drużyna za free.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
18 Lip 2013, o 12:42 |
|
Walczący z drzewcami
|
troszke cos pomyliles gdyz Q od 40lvl mozna zrobic a dokonczyc od 60lvl *(zbierz grupe 60lvlx5 i zabij ducha)
|
2 Sie 2013, o 01:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sulti napisał(a): OO mam pomysła. quest mogłbybyć wprowadzony, a dlatych którzy go zrobili to z wdzięczności pan teleport wpuszczał by jego wraz z drużyna za free. Hahahaha no jasne, nie uważasz, że trochę przesadzasz? _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
2 Sie 2013, o 09:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
Gondolf napisał(a): Sulti napisał(a): OO mam pomysła. quest mogłbybyć wprowadzony, a dlatych którzy go zrobili to z wdzięczności pan teleport wpuszczał by jego wraz z drużyna za free. Hahahaha no jasne, nie uważasz, że trochę przesadzasz? Taka nagroda byłaby niecodzienna, a więc dobra. Wejście na DZ kosztuje 200k, czyli podchodzi to jeszcze pod nagrodę na ten lvl. Swoją drogą administracja nie potrzebuje pomysłów na zadania. |
2 Sie 2013, o 10:12 |
|
Uczeń Simona
|
Od kiedy mistrzowie mówią ubic :d?
_________________ |
2 Sie 2013, o 10:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
Sam pomysł na Q nie jest zły, ale jak wejście jest od 40 lvla, to Q też by się od 40 przydało, a ekipę niech gracz sam sobie wybierze, a nie Q mu mówi, jaka ma być ekipa. A co do pomysłu Sultiego, to wejście questowe na DZ byłoby za free, więcej by nie musiało być
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
2 Sie 2013, o 15:27 |
|
Współpracownik Gnarla
|
No i topic z głowy, zatwierdzony przez elitarne grono graczy, czekamy na wprowadzenie
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
5 Sie 2013, o 09:26 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przez elitarne grono spamerów, zgodzę się.
Quest krótki, mało pomysłowy, napisany na siłę. Może byłby odpowiedni jakieś 2-3 lata temu, lecz nowe questy są zazwyczaj oryginalne, wykorzystujące mechanizmy, przedstawiające nowe postaci i niebanalne wątki (burzliwa przeszłość Alair, Warta Alairu, mechanizmy Qamdaka, kilka smaczków typu mapa - abstrahując od questów na 85+, które fabularnie są jeszcze ciekawsze). Ponadto brak wyjaśnienia, czemu niezbędne jest wykonanie takich przedmiotów, nadal niewytłumaczony powrót Qamdaka, brak też jego ewentualnych opowieści z przygody. Nie mówiąc o tym, że Tilsaya wielu graczy zabiło, więc nijak nie pasuje do questu. Pasuje on tylko do mizernych questów stworzonych na początku gry, ale w porównaniu do aktualnych standardów - nawet inżynierzy nie chcą zaszczycić temat słowem, nie bez powodu. |
5 Sie 2013, o 09:38 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 14 Lis 2011, o 19:32 Posty: 49 Miejscowość: Sochacze - W-wa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Według mnie - Beznadziejny pomysł. Co to ma być ? DZ od 60+ ?
60+ To Się Fryte i Shreka Lata, Boli Cię głowa kolego ? Nie dość że Administracja "wykoksiła" DZ i można wchodzić od 40 lvla, to Ty jeszcze chcesz podbić wyżej ? Ja bym to zrobił w ten sposób że od 35 lvla Jest Quest i DZ Jest Rarowy, a od 40 można wchodzić normalnie. Przynajmniej taka opcja, a nie Ty wyskakujesz z czymś takim. Chcesz zabrać dobrą zabawę na DZ 40tym Poziomom ? Dajmy trochę miejsca i bossów LLVL-om... Najlepiej byście zrobili Herszta 25+ i niech się męczą, nie ? Może zróbmy od razu Ichi od 40tego, wieże od 30 1lvl, 40 2lvl, 45 3lvl. Potem Duchy Od 40. I Co ? Byłby sens ? Tak samo nie ma sensu dalej wzmacniać tego DZ. Niech zostanie jak jest, Quest może dojść ale poziom bez zmian. Dla mnie pomysł jest beznadziejny. Siema. _________________ T a e r n G o t t h e P o w e r ! http://scr.hu/0tbs/98una - TRIPLE RAR ! |
9 Sie 2013, o 23:10 |
|
|
Lepiej nic tu już nie mieszać, tymbardziej, że na DZ już i tak ograniczyli wstęp na 40lvl.
Nie podoba mi się pomysł z zabiciem konstrukta (wyobrażasz sobie lvl 40-50 lecący z podobną grupką na konstrukta v1?) Poza tym za dużo zachodu żeby latać w te i we wte i zbierać takie pierdoły. Niższe lvle nerwowo nie wytzymują długich Questów (np. ciągnący się w nieskończoność Prolog). Zły pomysł |
10 Sie 2013, o 09:28 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 167 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |