Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wrogowie w Taern.
Wrogowie w Taern.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja obecnie swoich wrogów zapisuję w zwykłym notatniku windowsa. Pomysł na miejsce zapisywania wrogów mi się podoba. Poszerzyłbym go jeszcze o to, żeby widok takiego wroga w grze był wyróżniony innym kolorem, najlepiej czerwonym
|
1 Sie 2013, o 10:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Super pomysł, kiedyś miałem coś takiego zaproponować ale jakoś nie miałem weny I jakby ten drugi też cie dodał do wrogów, to można by było lać się na żółtych tak jak RS-y i członków wrogiej gildii Tylko by się przydało więcej miejsc niż w znaj, bo za dużo platy bym musiał wydać
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
1 Sie 2013, o 12:47 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Za, za, za, jak najbardziej za
Nie spamuj, Twój post nic nie wnosi. rzuff _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
1 Sie 2013, o 16:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł średni, a co do:
Vanror napisał(a): Żebyś np. nie zapomniał, kto cię ora (jeśli to jest kilka osób). "Wrogowie" na forum jest po stokroć mniej praktyczne (chyba, że ktoś jest niedowartościowany i płacze nad każdą negatywną opinią na jego temat). Jeśli ktoś jest Twoim wrogiem to go nienawidzisz tak poważnie. A jak kogoś nienawidzisz "tak poważnie" to raczej go nie zapomnisz. Nawet jeśli takich osób jest więcej. A jeśli jest ich tyle, że nie możesz zapamiętać to albo masz słabą pamięć, albo nie nienawidzisz tych osób tak szczerze, albo masz naprawdę tylu wrogów, a to już Twój problem A z tym, że na forum jest to mało przydatne się zgodzę. _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
1 Sie 2013, o 16:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgadzam sie z Zakrzewem itd. trzeba byc chyba slepy lub miec sklerozę zeby nie wiedziec kto cie zabil ^ :]
_________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
1 Sie 2013, o 16:35 |
|
Współpracownik Gnarla
|
TheCrasher napisał(a): Zgadzam sie z Zakrzewem itd. trzeba byc chyba slepy lub miec sklerozę zeby nie wiedziec kto cie zabil ^ :] to teraz pomysl jestes graczem only pvp i padasz z 10 razy na dzien zapamietasz te nicki ? |
1 Sie 2013, o 17:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
Showtimee napisał(a): TheCrasher napisał(a): Zgadzam sie z Zakrzewem itd. trzeba byc chyba slepy lub miec sklerozę zeby nie wiedziec kto cie zabil ^ :] to teraz pomysl jestes graczem only pvp i padasz z 10 razy na dzien zapamietasz te nicki ? ja zapamiętuje co innego zlapac deche raz a 10 razy od tego samego gracza _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
1 Sie 2013, o 17:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł jest fajny ale watpie ze ekipa to wprowadzi do gry
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
1 Sie 2013, o 17:47 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 180 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |