|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
turniej
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba |
noob to jest newbie to nie obraza tylko definicja "nowego"
_________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
|
| 9 Sie 2013, o 09:24 |
|
|
|
Uczeń Heremona |
Za Wikipedią:
"Określenie noob ma wydźwięk zdecydowanie pejoratywny, w przeciwieństwie do neutralnego newbie lub newb oznaczających osobę początkującą, nowicjusza." Cytat stąd: http://pl.wikipedia.org/wiki/Noob Eh... |
|
| 9 Sie 2013, o 10:56 |
|
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 25 Lut 2013, o 19:38 Posty: 378 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 176 razy Otrzymanych podziękowań: 105 razy Nick w grze: Zuzialol |
Dokładnie Torkil.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
| 9 Sie 2013, o 11:44 |
|
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba |
powiedzialem to samo tylko nei ujołem to w "mądre " slowa
_________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
|
| 9 Sie 2013, o 11:48 |
|
|
|
Uczeń Heremona |
Zakrzew napisał(a): noob to jest newbie to nie obraza tylko definicja "nowego" W tym poście sugerujesz że noob i newbie to synonimy, podczas gdy mój cytat z wikipedii wyraźnie mówi, że noob ma wydźwięk negatywny podczas gdy newbie ma charakter neutralny. Tak więc: noob ≠ newbie noob - źłe newbie - neutralnie |
|
| 9 Sie 2013, o 12:05 |
|
|
|
Torkil napisał(a): Zakrzew napisał(a): noob to jest newbie to nie obraza tylko definicja "nowego" W tym poście sugerujesz że noob i newbie to synonimy, podczas gdy mój cytat z wikipedii wyraźnie mówi, że noob ma wydźwięk negatywny podczas gdy newbie ma charakter neutralny. Tak więc: noob ≠ newbie noob - źłe newbie - neutralnie ja sie sugeruje tym co mi gm napisal ze nob to newbie dlatego tak mozna do kogos napisac nie sugerowalem sie wiki powiesz do kogos ty newbie czy ty nobie ?? bo wydaje mi sie ze to 1 ;/ _________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
|
| 9 Sie 2013, o 12:06 |
|
|
|
Uczeń Heremona |
Nie powiem ani tak ani tak. Nie zwykłem używać takich słów; nawet jak chcę komuś dopiec to mam lepsze określenia
Kończąc nasz offtop (bo Rzuff się zdenerwuje - słusznie z resztą) moim zdaniem skoro to gm Ci tak powiedział, to znaczy że jest noobem, skoro nie wie co te słowo oznacza. Czasem trzeba mieć odrobinę zdrowego rozsądku. Więcej w tym temacie nic już nie napiszę |
|
| 9 Sie 2013, o 21:14 |
|
|
|
|
Czepiacie sie słów, a chodzi tu o turniej dla lvli 1-5.
To są nowicjusze, niektórzy w ogóle nie wiedzą o co w tej grze chodzi. Na S5 przeniosło się wielu ludzi z innych serwerów, już ogarniający grę. Zawsze tak jest, gdy wchodzi nowy serwer. Sądzę, że dla nowicjuszy pojęcie "turniej" jest w ogóle nieznane, więc trudno tu mówić o tej zabawie dla nich Jeśli chodzi już o TURNIEJ to jak najbardziej dla graczy byłoby niezłą zabawą. W końcu mamy rozwinięte tylko 2 czary z II zakładki, więc można zaszaleć Jestem za. |
|
| 9 Sie 2013, o 22:16 |
|
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 25 Lut 2013, o 19:38 Posty: 378 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 176 razy Otrzymanych podziękowań: 105 razy Nick w grze: Zuzialol |
Znam paru wykoksowanych koksów 5 lvl z morfami rarów na 70
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
| 9 Sie 2013, o 22:34 |
|
|
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |