Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
turniej
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
noob to jest newbie to nie obraza tylko definicja "nowego"
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
9 Sie 2013, o 09:24 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Za Wikipedią:
"Określenie noob ma wydźwięk zdecydowanie pejoratywny, w przeciwieństwie do neutralnego newbie lub newb oznaczających osobę początkującą, nowicjusza." Cytat stąd: http://pl.wikipedia.org/wiki/Noob Eh... |
|
9 Sie 2013, o 10:56 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dokładnie Torkil.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
9 Sie 2013, o 11:44 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
powiedzialem to samo tylko nei ujołem to w "mądre " slowa
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
9 Sie 2013, o 11:48 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Zakrzew napisał(a): noob to jest newbie to nie obraza tylko definicja "nowego" W tym poście sugerujesz że noob i newbie to synonimy, podczas gdy mój cytat z wikipedii wyraźnie mówi, że noob ma wydźwięk negatywny podczas gdy newbie ma charakter neutralny. Tak więc: noob ≠ newbie noob - źłe newbie - neutralnie |
|
9 Sie 2013, o 12:05 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Torkil napisał(a): Zakrzew napisał(a): noob to jest newbie to nie obraza tylko definicja "nowego" W tym poście sugerujesz że noob i newbie to synonimy, podczas gdy mój cytat z wikipedii wyraźnie mówi, że noob ma wydźwięk negatywny podczas gdy newbie ma charakter neutralny. Tak więc: noob ≠ newbie noob - źłe newbie - neutralnie ja sie sugeruje tym co mi gm napisal ze nob to newbie dlatego tak mozna do kogos napisac nie sugerowalem sie wiki gm z s2 powiesz do kogos ty newbie czy ty nobie ?? bo wydaje mi sie ze to 1 ;/ _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
9 Sie 2013, o 12:06 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nie powiem ani tak ani tak. Nie zwykłem używać takich słów; nawet jak chcę komuś dopiec to mam lepsze określenia
Kończąc nasz offtop (bo Rzuff się zdenerwuje - słusznie z resztą) moim zdaniem skoro to gm Ci tak powiedział, to znaczy że jest noobem, skoro nie wie co te słowo oznacza. Czasem trzeba mieć odrobinę zdrowego rozsądku. Więcej w tym temacie nic już nie napiszę |
|
9 Sie 2013, o 21:14 |
|
|
|
Czepiacie sie słów, a chodzi tu o turniej dla lvli 1-5.
To są nowicjusze, niektórzy w ogóle nie wiedzą o co w tej grze chodzi. Na S5 przeniosło się wielu ludzi z innych serwerów, już ogarniający grę. Zawsze tak jest, gdy wchodzi nowy serwer. Sądzę, że dla nowicjuszy pojęcie "turniej" jest w ogóle nieznane, więc trudno tu mówić o tej zabawie dla nich Jeśli chodzi już o TURNIEJ to jak najbardziej dla graczy byłoby niezłą zabawą. W końcu mamy rozwinięte tylko 2 czary z II zakładki, więc można zaszaleć Zawsze to jakiś powód do śmiechu, gdy z hp ledwo ponad 200-300 wkraczamy do zaciętej walki 5vs5 Jestem za. |
|
9 Sie 2013, o 22:16 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Znam paru wykoksowanych koksów 5 lvl z morfami rarów na 70 Jak najbardziej wprowadźcie od czasu do czasu takie coś a zwłaszcza na S4
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
9 Sie 2013, o 22:34 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 157 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |