Strona 2 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Epik mode on :)
Epik mode on :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przeciw.
1. Często osoba chce pozostać anonimowa, nie każdy lubi robić sensację z powodu tego co posiada. 2. Pokazywanie na serwerze fałszywych SS ujawnia natychmiast wobec innych graczy listę pajaców 3. Kiedy znamy rozwiązanie zagadki przestaje ona być tak interesująca;) Po zdobyciu epika następuje pewnego rodzaju ożywienie i ruch na czatach i kanałach TS. Po co to psuć? |
12 Sie 2013, o 14:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem porzeciw, juz jest spam gdy ktos zdobedzie epika na kurczaku/globalu : GZ , kto zdobyl. wtedy byl by spam na globalu/kurczaku nieco mniejszy ale za to u szczesliwca spam na privie jak wyzej wspomniane : sellniesz? wymienisz sie? itd
|
12 Sie 2013, o 14:47 |
|
Inżynier
|
skoro tak się przejmujecie tym spamem, to może po prostu po dropnięciu epika taka osoba nich ma zablokowany priv na jakieś 30 minut czy coś :p albo niech będzie wtedy dostępny tylko dla ludzi z listy znajomych
|
12 Sie 2013, o 14:52 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2012, o 18:13 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Hi Na moje zly pomysl, kazdy bedzie pisal na priv. i marudzil o sprzedarz
|
12 Sie 2013, o 14:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Rozumiem obawy o spam na priv, jednak popieram pomysł. Spam można najzwyczajniej zignorować i nie odpowiadać, a co jakiś czas zrobić relog i czat się „oczyści”. Zdobywając epika stajesz się VIP-em, a sława i związane z nią chwilowe niedogodności nikomu nie zaszkodzą
PS. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej, mnie również bardziej interesowałoby to z jakiego bosa spadł epik, niż kto go zdobył. Ostatnio edytowany przez Yzerman, 12 Sie 2013, o 15:17, edytowano w sumie 1 raz |
12 Sie 2013, o 15:04 |
|
Walczący z drzewcami
|
Yzerman napisał(a): Rozumiem obawy o spam na priv, jednak popieram pomysł. Spam można najzwyczajniej zignorować i nie odpowiadać, a co jakiś czas zrobić reolog i czat się „oczyści”. Zdobywając epika stajesz się VIP-em, więc sława i związane z nią chwilowe niedogodności nikomu nie zaszkodzą PS. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej, mnie również bardziej interesowałoby to z jakiego bosa spadł epik, niż kto go zdobył. jakim vipem na s2 lotlo kaishi ciekawe ile za nie dostanie 50kk ? z szatanka klata jest lepsze _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
12 Sie 2013, o 15:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zakrzew napisał(a): jakim vipem na s2 lotlo kaishi ciekawe ile za nie dostanie 50kk ? z szatanka klata jest lepsze Rozumiem, że ten dziwny rechot to dlatego, że jesteś „rzabą”? Pisząc o VIP-ie nie miałem na myśli przydatności czy ceny epika, a raczej to, że wydropienie go to jak taka mała wygrana w totka. |
12 Sie 2013, o 15:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 21:30 Posty: 16 Miejscowość: Tczew Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 49 razy Nick w grze: ForeverPunk |
Tak, spam można zignorować. Zapomnieliście tylko, że ten kto zloci epika, to również zwykły gracz i pod takim nawałem spamu znikną istotne wiadomości od jego znajomych, a nikt nie jest w stanie przewidzieć ile to może potrwać...
_________________ Nie wkurzaj mnie, kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciało ;) VD-64lvl s4 [off] DR-40lvl s4 [off] |
12 Sie 2013, o 15:43 |
|
Uczeń Heremona
|
Za.
Lepiej żeby zaspamowano graczowi czat, który dropnął epika niż global/kurczak. A tak na serii można by zrobić blokade takiemu graczowi na 10 minut(sam mógły poprosic o sciągnięcie jej mod'a/gma) blokujacą zwykłych użytkowników, aby znajomi i gildia mogli dalej pisać(jeszcze ekipa). Dlaczego niby to miałoby być tajne? _________________ _______ |
12 Sie 2013, o 15:49 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem za gdyż dziady maja szczęście to te 10min spamu jakos przeboleją.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
12 Sie 2013, o 16:20 |
|
Strona 2 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 441 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |