Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Itemy z Platynowej Skrzynki
[IDEA] Itemy z Platynowej Skrzynki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Uważaj bo ci cos bardziej szczegółowo przedstawią. Ja powiem tak opierd....ą się z robotą jak tylko mogą i nie ma kto ich do niej pogonić. Nie mówie, że was nie szanuje ekipa, doceniam to co do tej pory zrobiliście i jestem naprawde wdzięczny ale można, tak zwiększyć tempo pracy, lub zatrudnić paru nowych typków. Myślę że, kasy wam nie zbraknie skoro dryga było stać na zakup Ferrari.
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
14 Sie 2013, o 17:02 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Drop z platynowej skrzynki zależy od lvla a z lvlem mamy lepsze itemy od tych ze skrzynek wiec nie będą one nam potrzebne... więc moglibyśmy sprzedać je innym
graczom. Pomysł dobry jestem na tak:D _________________ |
14 Sie 2013, o 20:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
Proszę o opinię kogoś z kolorowych.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
15 Sie 2013, o 14:12 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 179 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |