Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czerwone pole
Czerwone pole
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Pazerność co niektórych mnie zadziwia To jest czemp dla maluchów podobnie jak Kosior czy Kruczy.Dla koksów jest cała masa czempów na które mogą polować od Przybysza po Pacynkarza.A wy jeszcze chcecie im zabrać te 3 nędzne czempy?Jak dla mnie jest żałosne, jak widzę takiego 80+ czekającego na Kosiora czy w wilczej
|
|
13 Wrz 2013, o 20:39 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Crazyzdf napisał(a): Dla pseudo morderców w grze zawsze bedzie za malo miejsc do walki... Przemalowaniu jamy jestem przeciwny PS , nie pisze sie w stosunku do mnie tylko na temat ... atakujesz mnie bo mam inne zdanie cóz swiadczy to o tobie tylko!! Dla pseudo mordercow w taernie jest duzo miejsca las orkow,plaza,malze,droga do jamy itp. A zamiast czerwonego pola moglo by byc czarne tak czy inaczej jestem za _________________ Maluzo-S3 ON |
|
18 Wrz 2013, o 15:07 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Mordercy? Serio?
Ludzie, to jest gra! Nikt nikogo tu nie morduje. A co do tematu: pomysł bez sensu. Czerwone pole zmieni tylko to, że mniejsze lvl czekając na wilczura będą mogły dostać w papę od większych, które i tak będą sobie stać i na tego wilczura czekać. seba83 napisał(a): To jest czemp dla maluchów podobnie jak Kosior czy Kruczy.Dla koksów jest cała masa czempów na które mogą polować od Przybysza po Pacynkarza.A wy jeszcze chcecie im zabrać te 3 nędzne czempy? W regulaminie nie ma o tym żadnego zapisu. Co nie jest zabronione jest dozwolone. seba83 napisał(a): Jak dla mnie jest żałosne, jak widzę takiego 80+ czekającego na Kosiora czy w wilczej A kradzież małż przez lvle 2-5 nie jest? Jak tak mocno Ci to przeszkadza to zamknij oczy - problem rozwiązany |
|
18 Wrz 2013, o 16:25 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 357 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |