Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
MAPA
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Lepszym pomysłem były zakup mapy u kogoś, i oglądanie jej w dowolnym momencie (jak to już zostało powiedziane)
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
13 Gru 2013, o 15:29 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja się zastanawiam tylko nad jednym: po co wam ta mapa? Cierpicie na nawracającą amnezję?
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
13 Gru 2013, o 17:03 |
|
Współpracownik Gnarla
|
nowy gracz i tak ma do wyboru najpierw 2 max 3 mapy to co mu to da gdy ja kupi ? jak już będzie znal tamte ?
|
13 Gru 2013, o 17:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Na co sie zda mapa taernu jak poruszamy sie po Imperium Haligardu?
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
13 Gru 2013, o 22:18 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
GPS-a też chcecie? Skręć w prawo następnie za krzakami skręć w lewo.... dotarłeś do bosa.
POWAŻNIE. Weźcie sobie jeszcze jedną rzecz do serca. Ta gra w całości znajduje się na serwerze i serwer na pewno jest bardziej obciążony niż w grach gdzie pobieracie na swoje HDD znaczne część grafik w tym Wasze ukochane mapy. Nie znam podziałów co oblicza serwer a co nasze PC. Nie zagłębiałem się ile danych z gry pozostaje po zamknięciu okna przeglądarki, a ile pobiera się na nowo. Wiem, że więcej będzie z tym dodatkowej zabawy dla programistów i zachodu niż to warte, a może by przysporzyło dodatkowych problemów w tym i lagów. Jedyne co można by dodać to do tutorialu informacje o Wiki i Ewentualnie pod PPM skrót do mapy danego obszaru HELLSING Te mapy raczej też wymagały by aktualizacji, lub opracowania programu/skryptu, który by je "rysował" na podstawie lokacji(czy bóg wie czego), a jeśli takie cudo by powstało to też może znajdować się w innym miejscu niżeli okno z grą... ot taka mała zajawka @Edit A ta szkicowana mapka, którą posiadamy jak dla mnie sprawdza się i jest wystarczająca. |
14 Gru 2013, o 00:44 |
|
Uczeń Heremona
|
snoowman napisał(a): Zauważ, że mapy grobowców, jaskiń itp. (w przeciwieństwie do map otwartych) nie są dostępne w samej grze i jest to działanie zamierzone. Mapa jaskiń Alarilu jest i jak ktoś ma chęci to nawet na forum ją znajdzie. Czy zamieścili ją na wiki (ostatnio) nie wiem. Mapka wygląda tak: http://www.taern.grejt.pl/images/m_jaskiniapn.jpg |
14 Gru 2013, o 17:50 |
|
Uczeń Simona
|
Torkil napisał(a): snoowman napisał(a): Zauważ, że mapy grobowców, jaskiń itp. (w przeciwieństwie do map otwartych) nie są dostępne w samej grze i jest to działanie zamierzone. Mapa jaskiń Alarilu jest i jak ktoś ma chęci to nawet na forum ją znajdzie. Czy zamieścili ją na wiki (ostatnio) nie wiem. Mapka wygląda tak: http://www.taern.grejt.pl/images/m_jaskiniapn.jpg A pogrubioną część Pan raczył przeczytać? Akurat tak się składa, że i ja swego czasu trafiłem na tę mapkę tyle, że to nie zmienia faktu braku takiej mapki w grze. |
14 Gru 2013, o 18:41 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A propo nawet nie wiecie ile malowniczych zakamarków można odkryć w starych instancjach wystarczy wyjść po za utarte ścieżki np. w grocie smoka i pozwiedzać:P
Mapy nie są potrzebne odkryj wszystko sam:P _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
14 Gru 2013, o 22:06 |
|
Uczeń Heremona
|
snoowman napisał(a): Torkil napisał(a): snoowman napisał(a): Zauważ, że mapy grobowców, jaskiń itp. (w przeciwieństwie do map otwartych) nie są dostępne w samej grze i jest to działanie zamierzone. Mapa jaskiń Alarilu jest i jak ktoś ma chęci to nawet na forum ją znajdzie. Czy zamieścili ją na wiki (ostatnio) nie wiem. Mapka wygląda tak: http://www.taern.grejt.pl/images/m_jaskiniapn.jpg A pogrubioną część Pan raczył przeczytać? Akurat tak się składa, że i ja swego czasu trafiłem na tę mapkę tyle, że to nie zmienia faktu braku takiej mapki w grze. Bez przesady, aż taki stary nie jestem Idąc tym tokiem rozumowania, umieśćmy w grze przycisk który będzie nam mówił jakie są szanse na obniżóny drop, jakie rarki lecą z bosów itd, bo przecież w grze tego nie ma... Może i wiki nie jest grą, ale jest z nią dobrze powiązane, tak samo jak forum. A jak już wspominałem Panu, mapka na forum jest. |
15 Gru 2013, o 10:35 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 207 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |